محمد رضا راه چمني در مراسم افتتاحيه اولين جلسه شوراي عالي خانه خيرين كه صبح امروز با حضور مدير عامل پست بانك ايران برگزار شد ، در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت : در اين طرح هموطنان نيكوكار با مراجعه به شعب پست بانك اقدام به تهيه برگه هاي افتتاح حساب با ارقام مشخص ، از 5 هزار تا 100 هزار تومان مي كنند كه اين مبالغ در قالب سپرده گذاري يكساله در طرح احسان بوده و سپرده گذار به پست بانك وكالت مي دهد تا تمام يا درصدي از سود حاصل از بكارگيري وجوه خود را مطابق با نظر سپرده گذار در امور خيريه به مصرف برساند .
وي افزود : اين حساب واسطه مالي مطمئني براي افراد نيكوكار فراهم مي آورد كه بتوانند از محل سود ناشي از سپرده هاي خود به حمايت از اقشار محروم و مددجوي جامعه بپردازند ، دارندگان حساب در هرزمان مي توانند نسبت به برداشت وجوه خود از حساب اقدام نمايند و پست بانك استرداد اصل سپرده را در هر زمان عندالمطالبه تعهد و تضمين مي كند .
همچنين سپرده گذار در اين طرح با اعطاي وكالت تام الاختيار به پست بانك نظرات خود را مبني بر موارد و محل مصرف سود سپرده در زمينه هاي حمايت از كودكان بي سرپرست ، بيماران بي بضاعت ، سالمندان بي سرپرست ، مصيبت ديدگان سيل و زلزله و تهيه جهيزيه و ساير امور در كارت افتتاح حساب اعلام مي كند.
راه چمني تصريح كرد : در ارتباط با دريافت پيش از موعد سپرده ، با توجه به تضمين اصل سپرده اين امكان فراهم شده تا سپرده گذار به راحتي و در هرزمان مورد نياز سپرده خود را دريافت كند و پست بانك نيز منافع حاصل از سپرده گذاري را به صورت روزشمار محاسبه و در اختيار بهزيستي قرار خواهد داد و در واقع سپرده گذار در اين زمينه هيچ تعهد زماني به پست بانك نخواهد داشت .
رئيس سازمان بهزيستي برگه هاي ارمغان بهزيست را از طرح هاي ديگر بهزيستي درزمينه حمايت و كمك به محرومين و نيازمندان جامعه دانست و اظهار داشت : درآمدهاي ارمغان بهزيست پس از كسر هزينه هاي مربوط به چاپ و توزيع برگه ها ، به حساب مشاركتهاي مردمي واريز و در امور مربوط به معلولين ، كودكان بي سرپرست ، زنان سرپرست خانوار ، سالمندان و بيماران و احداث مراكز شبانه روزي نگهداري كودكان بي سرپرست اختصاص مي يابد و از اين پس نيز قرار است تمامي سود حاصل از اين درآمد ها براي احداث مسكن نيازمندان تحت پوشش بهزيستي اختصاص يابد .
همچنين در ادامه اين مراسم مديرعامل پست بانك با بيان اينكه اولين مرحله اين طرح در نمايشگاه قرآن در ماه مبارك رمضان به اجرا درآمد، اظهار داشت : رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ، رئيس جمهور و رئيس مجلس شوراي اسلامي به عنوان پيشگام در اين امر خير شركت كرده و حسابهايي را افتتاح كردند .
مهندس حسن زاده افزود : سود يكساله اين سپرده گذاري 13 درصد و 5 ساله 15 درصد خواهد بود و همچنين بر اساس تفاهمنامه امضا شده ، سازمان بهزيستي كشور متعهد شده تا وجوه حاصل از منافع سپرده گذاري را در همان مسير خاصي كه سپرده گذار تعيين مي كند ، مصرف نمايد .
نظر شما