پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴

دستگیری دو گروه شکارچی متخلف در استان مرکزی

دستگیری دو گروه شکارچی متخلف در استان مرکزی

ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زرندیه طی گشت و کنترل در حوزه استحفاظی در بخش خرقان دو گروه شکارچی متخلف را که شروع به شکار می کردند، دستگیر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان مرکزی؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زرندیه در این خصوص گفت: این شکارچیان که از استان های همجوار به قصد شکار وارد منطقه خرقان شده بودند به همت مامورین یگان حفاظت دستگیر شدند. 

سعید معصومی افزود: در بازرسی صورت گرفته از این شکارچیان تعداد چهار قبضه اسلحه ساچمه زنی دولول، ۸۵ عدد فشنگ ساچمه زنی پر و سه عدد کمربند فشنگ از آنها ثبت و ضبط شد.

وی افزود: متخلفان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شد.

در پایان معصومی از عموم مردم شهرستان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست محیطی و شکار حیات وحش، موارد را به یگان حفاظت محیط زیست زرندیه اطلاع دهند.

کد خبر 4114788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha