به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا مقیسه عصر یکشنبه در مراسم تجمع اعتراضی مردم سبزوار در واکنش به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: دستگیری تفنگداران آمریکایی در آب های خلیج فارس توسط دلاور مردان سپاه نشانگر عزت و اقتدار ایران، و سبب حقارت دولتمردان آمریکایی شد.
وی با بیان اینکه آمریکا در طول تاریخ سابقه های توطئه گرانه زیادی نسبت به ایران و جمهوری اسلامی داشته است افزود: نقشه های شوم آمریکا و دشمنان این مرز و بوم تنها در سایه اتحاد ملت ایران و اطاعت از ولایت فقیه نقش بر آب شده است.
امام جمعه سبزوار ادامه داد: آمریکا هیچگاه دوست ملت ایران نبوده و نخواهد بود و دشمنی آمریکا با ایران تمام شدنی نیست.
وی با اشاره به خیانت های بسیار آمریکا خاطر نشان کرد: کسانی که برای رابطه با آمریکا لحظه شماری می کردند و رفع مشکلات کشور را در گرو ارتباط با این کشور می دانستند، امروز طعم اعتماد به آمریکا را بچشند.
نظر شما