پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۳۳

معاون سازمان آب و برق خوزستان:

شنا در رودخانه ‌ها غیرقانونی است/نبود استخر عامل رفتن به رودخانه 

شنا در رودخانه ‌ها غیرقانونی است/نبود استخر عامل رفتن به رودخانه 

اهواز - معاون حفاظت از منابع سازمان آب و برق خوزستان گفت: در استان خوزستان به دلیل نبود امکاناتی مانند استخر مردم برای شنا به رودخانه ها روی می آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی شبه عصر یکشنبه در جلسه ستاد ساماندهی سواحل خوزستان با بیان اینکه شنا در رودخانه ها اقدامی غیر قانونی است، اظهار کرد: بیشترین زمانی که مردم برای شنا به رودخانه ها مراجعه می کنند، فصل گرما است.

وی ادامه داد: این امکان وجود ندارد که از ورود مردم به تمام نقاط مورد اقبال برای شنا جلوگیری و یا برای اینگونه مناطق تجهیزات شنا تهیه شود.

این مقام مسئول در سازمان آب و برق خوزستان با تاکید بر اینکه تجهیز و ایجاد امکانات شنا در این نقاط نیاز به سرمایه گذاری و اعتبارات ویژه ای دارد، عنوان کرد: در استان خوزستان به دلیل نبود امکاناتی مانند استخر، مردم برای شنا به رودخانه ها روی می آوردند.

شبه با بیان اینکه اعتباراتی برای ساماندهی سواحل در اختیار سازمان آب و برق خوزستان قرار نگرفته است، بیان کرد: برای اینگونه نقاط امکان انجام هزینه توسط این سازمان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از حوادث شنا و غرق شدگی باید در زمینه آموزش افراد و جنبه های پیشگیرانه در این خصوص اقدام شود و گفت: مردم باید خطرات ناشی از شنا در رودخانه ها را جدی بگیرند و نصب تابلوهای هشدار دهند و توزیع بروشور را پیشنهاد می کنیم.

معاون حفاظت و بهره برداری از منابع سازمان آب و برق خوزستان همچنین خواستار ابلاغ مصوبات ستاد ساماندهی سواحل خوزستان در قالب وظایف قانونی از سوی وزارت کشور به وزارت نیرو شد و گفت: در این صورت است که اجرای این مصوبات توسط سازمان آب و برق خوزستان الزام آور خواهد بود.

شبه همچنین بیان کرد: ۲۰۰ نقطه بحرانی فرسایشی در بستر رودخانه های استان وجود دارد و روستاهای نزدیک به این نقاط در معرض خطر تخریب هستند و نیاز به ساماندهی دارند که در این زمینه نیز سازمان آب و برق اعتباری ندارد.

کد خبر 4115028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha