پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۹:۵۱

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز:

وحدت ملت ایران برابر یاوه‌گویی‌های ترامپ دستاورد خوبی است

وحدت ملت ایران برابر یاوه‌گویی‌های ترامپ دستاورد خوبی است

کرج- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز گفت: وحدت ملت ایران در برابر یاوه‌گویی‌های ترامپ دستاورد خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین‌ روحی یزدی در جلسه هماهنگی بزرگداشت یوم‌الله سیزده آبان (روز مبارزه با استکبار جهانی) که صبح دوشنبه در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، بابیان اینکه زندگانی ائمه اطهار (ع) نقشه راهی برای پیروان و شیعیان آن‌ها است، اظهار کرد: امید است بتوان در راستای معرفت به اهل‌بیت (ع) در مسیر روشن و ترسیم‌شده قدم برداریم.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این نشست هم‌فکری، تبادل‌نظر همچنین برنامه‌ریزی پیرامون بزرگداشت این روز است، افزود: لازم است مراسم سیزدهم آبان شکل و شمایل عزای حسینی(ع) را به خود بگیرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز با اعلام اینکه (غیرت انقلابی) شعاری است که برای این مراسم ملی در نظر گرفته‌شده است، تصریح کرد: فضای به وجود آمده توسط استکبار جهانی بسترساز فرصتی برای رسیدن به اهداف شوم و مدنظر آن‌ها است که باید در این بخش با بصیرت وارد عمل شد.

آمریکا به سبب مواضع قاطع فرمانده کل سپاه پاسداران عقب‌نشینی کرد

وی با تأکید بر اینکه وحدت نظر و اتفاق‌نظر داشتن ملت ایران در برابر یاوه‌گویی‌های ترامپ دستاورد خوبی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: آمریکا به سبب مواضع قاطع فرمانده کل سپاه پاسداران عقب‌نشینی کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین روحی یزدی گفت: پیش‌ازاین برخی مراکز وابسته به سپاه نیز توسط آمریکا تحریم شده بود اما هیچ‌گاه استکبار جهانی به هدف شوم خود به سبب اقتدار سپاه و ملت نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه برجام موکول به کنگره شده تا در زمان ۶۰ روز به نتایج نهایی برسد، ادامه داد: در مقطع زمانی کمی مسئولان رده‌بالای کشور در دفاع از نظام اتفاق‌نظر داشته‌اند که خوشبختانه این امر امروزه در کشور نمود پیداکرده است.

سخنرانی سرداران سپاه در یوم الله سیزدهم آبان

حجت‌الاسلام‌ روحی یزدی گفت: مواضع اخیر ترامپ؛ اتحاد ملت ایران را به همراه داشت، امید است در روز سیزدهم آبان حضور تمام اقشار مختلف مردمی را درصحنه شاهد باشیم.

وی با اعلام اینکه ۵۰ درصد جمعیت ایران زیر ۳۰ سال هستند، خاطرنشان کرد: این افراد خاطره‌ای از انقلاب ندارند لذا ورود جوانان و نوجوانان درصحنه تأمین زیرساختی اساسی برای آینده کشور است.

وی با تأکید بر اینکه جایگاه دانش آموزان در یوم الله سیزدهم آبان به قوت خود باقی خواهند ماند، ادامه داد: سرداران سپاه انقلاب اسلامی سخنرانان بزرگداشت سیزدهم آبان خواهند بود تا این مهم مشتی بر دهان ترامپ و آمریکا باشد تا دشمنان بدانند سپاه بهتر و باقوتی بیش از گذشته در کشور فعالیت دارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بابیان اینکه درصدد هستیم راهپیمایی از ساعت ۹ لغایت ۱۱ در نظر گرفته شود، اظهار کرد: مسیر پیشنهادی راهپیمایی از میدان توحید به سمت مصلی خواهد بود.

حجت‌الاسلام‌ روحی یزدی اعلام کرد: سخنران بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و روز ملی استکبارستیزی سردار یوسف مولایی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز خواهد بود.

کد خبر 4115252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha