پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۱۰

/ تازه های نشر /

بررسی رویدادهای سیاسی - اجتماعی معاصر مکتوب می شود

بررسی رویدادهای سیاسی - اجتماعی معاصر مکتوب می شود

مجموعه مقالات امیر محبیان - روزنامه نگار ، با بررسی رویدادهای سیاسی - اجتماعی دوره معاصر در قالب یک کتاب گردآوری و منتشر می شود .

به گزارش خبرنگار مهر ، وی هم اکنون در کنار فعالیت های روزانه خود در عرصه مطبوعاتی سرگرم تدوین مجموعه ای از مقالات خود برای انتشار در قالب یک کتاب است .

محبیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود : مقالاتی که من به نگارش در آورده ام بالغ بر 3هزار عنوان است که هم اکنون سرگرم تدوین موضوعی آنها هستم و به زودی 15 عنوان از این مقالات در قالب یک کتاب منتشر می شود . حجم این کتاب در حدود 250 صفحه است و هر مقاله این کتاب بیش از یک یا دو صفحه نخواهد بود .

هم اکنون مقالات این کتاب انتخاب شده و مولف سرگرم ویرایش مجدد و اصلاحات نهایی بر روی این متن است . امیر محبیان هنوز نامی برای کتاب خود انتخاب نکرده است و با هیچ ناشری هم برای انتشار کتاب وارد مذاکره نشده است .

مقالات گردآوری شده دراین کتاب پیش از این به صورت پراکنده در نشریات و روزنامه های گوناگون درچند سال اخیر به چاپ رسیده است .

امیر محبیان در مورد دلایل انتشار مجموعه مقالاتی که پیش از این یک باردرروزنامه ها به چاپ رسیده است گفت : به نظر من تاریخ مصرف این مقالات تمام نشده چون درهرمقاله به رویدادی تاریخی اشاره شده است و در این مجموعه من سعی کرده ام روند تحولات پس از دوم خرداد را مورد نقد و بررسی قرار دهم و از این جهت مرور این تحولات و روردادها برای خوانندگان مهم به نظر می رسد .

ریشه های ظهور دوم خرداد ، بررسی و نقد جریان های تاریخ معاصر ایران و رویدادهای دوران معاصر و انقلاب اسلامی از برخی موضوعات مورد بررسی در مقالات این کتاب هستند . محبیان هم اکنون عضو تحریریه روزنامه رسالت است . 

کد خبر 411580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha