پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵

فرماندار شهرستان قصرشیرین:

مرز خسروی از ۲۹ مهر ماه بازگشایی می شود

مرز خسروی از ۲۹ مهر ماه بازگشایی می شود

کرمانشاه- فرماندار قصرشیرین گفت: مرز خسروی برای تردد زائران اربعین از ۲۹ مهر ماه بازگشایی می‌شود.

 فرامرز اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس توافقی که با مسئولان کشور عراق صورت گرفته، مرز خسروی از ۲۹ مهر ماه امسال برای تردد زائران اربعین بازگشایی می‌شود.

فرماندار قصرشیرین افزود: جریانات اقلیم کردستان مسئله داخلی عراق است و قبلا هم پیرامون تردد زائرین از مرز خسروی با کردها به توافق رسیدیم.

وی بیان کرد: شهر خانقین اولین مدخل ورودی زائران از مرز خسروی به کشور عراق است و امیدواریم مشکلات داخلی اقلیم کردستان با عقلانیت طرفین برطرف شود.

اکبری تصریح کرد: جریانات اقلیم کردستان بر روند کاری ما و مسیر تردد زائران از مرز خسروی هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

وی با اشاره به فراهم شدن زیرساختهای مرز خسروی گفت: تنها نصب و استقرار گیت های اضافی و برخی اقدامات جهت استحکامات مرز باقی مانده که طی روزهای آینده به نحو مطلوب انجام می شود.

کد خبر 4115927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha