پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت یزد تاکید کرد:

لزوم تغییر نگاه‌به اشتغال روستایی/نابودی روستاها با مشاغل بزرگ

لزوم تغییر نگاه‌به اشتغال روستایی/نابودی روستاها با مشاغل بزرگ

یزد- معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت یزد با اشاره به ابلاغ طرح توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری گفت: نگاه ها به اشتغال روستایی باید تغییر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نبی پیش از ظهر امروز در نشست هماهنگی حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری اظهار داشت: ضرورت تحقق این طرح در اجرا تغییر نگاه ها در زمینه اشتغال روستاییان است.

وی با بیان اینکه روستاها توانایی ایجاد صنایع بزرگ را ندارند، اضافه کرد: اگر صنایع بزرگ در روستاها ایجاد شود، بافت روستاها را نابود خواهد کرد و لازمه اشتغال روستاییان ایجاد شغل متناسب با روستاها است.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد تصریح کرد: بسیاری از روستاها چسبیده به صنایع بزرگ هستند لذا باید با شرایط روز و بر اساس نوآوری و خلاقیت نسبت به تولید و کارآفرینی و اشتغال پایدار اقدام کرد.

وی با بیان اینکه شرایط ایجاد اشتغال در بسیاری از فعالیت ها تغییر کرده و نمی توان به شکل سنتی کار کرد، گفت: بسیاری از صنایع مانند نساجی دیگر نیازی به داشتن سوله های عظیم ندارد.

نبی، مهمترین نیاز روستاییان را بیمه دانست و عنوان کرد: برای اشتغال روستایی باید تعاونی ها را توسعه داد یا به صورت مجتمع کار را دنبال کرد چرا که برخی کارها به تنهایی شکست خواهد خورد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از بندهای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی توجه به بهره وری از امکانات موجود است، اضافه کرد: در ایجاد اشتغال نباید به دنبال زمین بود بلکه باید از امکانات موجود و آنچه که در اختیار است، بیشترین بهره را برد.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد تصریح کرد: می توان با معرفی ایده ها برای اشتغال پایدار اقدام کرد تا بتوان جمعیت را در روستاها ماندگار کرد و از مهاجرت نیز پیشگیری شود.

کد خبر 4116861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha