پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

بهداشت آب و مواد غذایی در موکب‌ها باید به‌طور ویژه رصد شود

بهداشت آب و مواد غذایی در موکب‌ها باید به‌طور ویژه رصد شود

ایلام-رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر لزوم رصد کیفیت و سلامت آب و مواد غذایی ارائه شده در موکب ها به زائران در ایام اربعین ۹۶ تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی دلپیشه روز چهارشنبه در نشست هماهنگی کمیته اربعین اظهار داشت: تردد جمعیت در ایام منتهی به اربعین و پس از بازگشت زائران به حدی است که باید با دقت نظر و حساسیت ویژه روند کنترل ها انجام شود تا از ورود هرگونه عوامل بیماری زا به کشور جلوگیری شود.

وی ادامه داد: بهداشت آب و مواد غذایی در این زمینه بسیار تعیین کننده است چراکه هرگونه کوتاهی در نظارت بر موکب های عرضه کننده آب و غذا می تواند به حادثه ای جبران ناپذیر که منجر به انتقال بیماری شود ، ختم شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از انجام آزمایش غربالگری تب سنجی هنگام ورود زائران به داخل کشور از مرز مهران خبر داد و گفت: این اقدام به منظور جلوگیری از انتقال هرگونه عامل بیماری زا به داخل کشور صورت می پذیرد.

دلپیشه تاکید کرد: گروه های مبارزه با بیماری ها ، گروه های مامایی برای مادران باردار و خدمت رسانی به سالمندان ، کنترل آب آشامیدنی و مواد غذایی در این ایام در مسیرهای منتهی به مرز مهران و پس از بازگشت زائران مستقر می شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: امکان تردد نیروهای اورژانس در نزدیکی مرزها به سختی وجود دارد چراکه بالگردها در نزدیکی نقاط مرزی باید با هماهنگی مقامات ۲ کشور تردد کنند که نیازمند صرف وقت بسیاری است که امیدواریم در نشست های دوجانبه این موضوع با طرف عراقی مطرح و امکان اعزام نیروهای اورژانس حتی به داخل خاک عراق برای امدادرسانی به بیماران و مصدومان احتمالی وجود داشته باشد.

کد خبر 4117769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha