۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۴۶

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور:

تلاش برای توسعه رشته‌های کاردانی/روابط بین‌الملل تقویت می شود

تلاش برای توسعه رشته‌های کاردانی/روابط بین‌الملل تقویت می شود

یزد ـ رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور از تلاش برای توسعه رشته های کاردانی در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر شمس شب گذشته در همایش تجلیل از خیران دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان یزد در دانشکده امام علی (ع) اظهار داشت: برنامه ما در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای توسعه رشته های کاردانی است.

وی با اشاره به اینکه رشته های جدید باید در این مقطع دایر شود، افزود: همه خیران این دانشگاه در شغل های مختلفی مشغول به کار هستند و به کمک این خیران توانسته ایم رشته های جدیدی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای ایجاد کنیم.

شمس با تاکید بر اینکه همه باید در ایجاد محتوای رشته های جدید همکاری کنند، بیان کرد: متناسب با نیازهای منطقه رشته های مختلفی ایجاد شده و معتقدیم برای ایجاد رشته های جدید نباید منتظر وزارت علوم بمانیم و باید رشته های جدید متناسب با نیاز مناطق ایجاد شود.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور تصریح کرد: وزارت علوم از کجا بداند که هر منطقه نیاز به چه رشته هایی دارد که برای ایجاد آن اقدام کند بنابراین در هر منطقه باید ابتدا نیازها شناسایی و سپس برای راه اندازی رشته ها اقدام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال تقویت روابط بین الملل دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای هستیم، بیان کرد: در این دانشگاه ظرفیت های بسیاری وجود دارد و باید دانشجویان خارجی را جذب کرده و این دانشگاه و رشته های آن را معرفی کنیم تا دانشجویان خارجی برای تحصیل به کشور ما بیایند.

شمس عنوان کرد: علاوه بر ایجاد راهکار برای جذب دانشجویان خارجی، باید با ایجاد جذابیت و تنوع در رشته ها، شرایط ماندگاری جوانان کشور خودمان را نیز فراهم آوریم.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه توانمندیها و رشته های مختلف دانشگاه باید به دانشجویان و دانش آموزان در آستانه انتخاب رشته معرفی شود، افزود: به این منظور می توان اردوهایی به راه انداخت و مخاطبان را به دل صنعت برد تا کاربردهای هر رشته را نیز بشناسند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات این دانشگاه بیان کرد: نامتعادل بودن در بخش نیروی انسانی از عمده ترین مشکلات این دانشگاه است زیرا در برخی استانها با تورم نیرو و در برخی استانها نظیر یزد با کمبود نیرو مواجه هستیم که باید این تعادل را برقرار کنیم.

شمس یکی دیگر از مشکلات این دانشگاه را بی توجهی به علوم انسانی دانست و افزود: نه تنها در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به علوم انسانی توجهی نشده بلکه این رشته کاملا حذف شده که لازم است ایجاد شود و حتی باید در رشته های پزشکی نیز ورود پیدا کنیم.

کد خبر 4118557

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha