پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶

سرمربی تیم بسکتبال یس آل گرگان:

تیم یس آل گرگان در ابتدای راه است/ در لیگ یک هم شروع خوبی نداشتیم

تیم یس آل گرگان در ابتدای راه است/ در لیگ یک هم شروع خوبی نداشتیم

گرگان – سرمربی تیم بسکتبال یس آل گرگان با بیان اینکه تیمش در ابتدای راه قرار دارد یادآور شد که فصل گذشته در لیگ دسته اول هم شروع خوبی نداشتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، صالح مخدومی شامگاه پنجشنبه پس از شکست خانگی تیم یس آل گرگان مقابل شهرداری تبریز در هفته دوم لیگ برتر بسکتبال در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بازی خوبی بود، شهرداری تبریز تیم قدرتمندی است که بازیکنان ملی پوش و سرمربی تیم ملی را در اختیار دارد، اما ما می‌توانستیم بهتر کار کنیم.

وی افزود: بازیکنان خارجی ما تازه رسیده بودند و شرایط خوبی برای بازی نداشتند، بسیاری از بازیکنان جوان ما هم برای نخستین بار بود که در رقابت‌های لیگ برتر در گرگان بازی می‌کردند.

مخدومی تصریح کرد: از تمام هواداران که حمایت کردند تشکر می‌کنم، تازه در اول راه قرار داریم و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا بازی به بازی بهتر شویم.

وی ادامه داد: در دیدار با پتروشیمی گل‌های زیادی دریافت کردیم که در این دیدار عملکرد بهتری نسبت به هفته نخست داشتیم، اما این قول را می‌دهم که در زمین کم نگذاریم و بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم.

بازیکنان خارجی کم کم آماده می‌شوند

سرمربی تیم بسکتبال یس آل گرگان با بیان اینکه سال گذشته هم در رقابت‌های دسته اول شروع خوبی نداشتیم، خاطرنشان کرد: ما فصل گذشته در آغاز لیگ یک هم شرایط خوبی نداشتیم اما سعی می‌کنیم در طول رقابت‌ها نقاط ضعف خود را پوشش و نقاط قوت را تقویت کنیم تا نتایج بهتری به دست آوریم.

مخدومی در خصوص شرایط دو بازیکن آمریکایی تیمش گفت: در حال حاضر نمی‌شود روی این دو بازیکن نظر داد زیرا آنها حدود چهار روز در سفر بودند و خستگی زیادی داشتند، اما دوین میشل نشان داد که می‌تواند کمک زیادی به تیم کند و تایرون مک نیل هم کم کم آماده خواهد شد.

وی در خصوص دیدار بعدی تیم یس آل گرگان در لیگ برتر بسکتبال، یادآور شد: در هفته سوم مهمان تیم نیروی زمینی هستیم و از هم اکنون اشکالات خود را برطرف خواهیم کرد تا نخستین برد را کسب کنیم.

به گفته وی، یس آل تیم بسیار جوانی است که حدود ۹ بازیکن آن ۲۰ سال دارند و برای آشنایی با شرایط لیگ برتر نیازمند زمان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، از هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور بعدازظهر پنجشنبه تیم‌های یس آل گرگان و شهرداری تبریز در سالن امام خمینی (ره) گرگان به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۸۸ بر ۵۸ شهرداری تبریز همراه بود.

کد خبر 4119139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha