اصغرباقريان معاون ورزشي وقائم مقام باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود : مشكل اصلي فوتبال ايران اين است كه از فوتبال روز دنيا دور است و ارتباط كافي با فوتبال حرفه اي ندارد. براي اينكه ما اين نقيصه را برطرف كنيم و بتوانيم خودمان را به دنياي حرفه اي فوتبال نزديك كنيم بايد ازحضورافرادي مثل ايويچ در فوتبالمان استفاده كنيم.
درچنين شرايطي است كه ما مي توانيم تفكرات حرفه اي را در فوتبال كشورمان حاكم كنيم و رابطه مان را با فوتبال روز دنيا برقرار كنيم.
باقريان ادامه داد: اين موارد اصلي ترين دليل آمدن ايويچ به ايران بود وهدف ما اين است كه بتوانيم ازتجربيات اوبراي پيشرفت فوتبال كشورمان استفاده كنيم . ايويچ مربي بزرگ و شناخته شده اي درفوتبال حرفه اي دنيا است كه درتيم هاي بزرگ مربيگري كرده است و به تمام مسائل ريزودرشت فوتبال حرفه اي اشراف دارد ومي تواند ازنظرفني به پرسپوليس كمك كند.
معاون ورزشي باشگاه پرسپوليس درادامه گفت : اولين هدف عمده باشگاه پرسپوليس ازبه خدمت گرفتن توميسلاو ايويچ برقرار كردن ارتباط منطقي وحرفه اي با فوتبال روزدنياست تا ازشرايط فعلي خارج شويم و روبه حرفه اي شدن واقعي بگذاريم.
باقريان به نحوه همكاري ايويچ با باشگاه پرسپوليس اشاره كرد وافزود : قراراست درجلسه اي كه عصر امروزبا ايويچ داريم در مورد نحوه و شرايط همكاري او با باشگاه صحبت كنيم . اما آنچه مسلم است وقتي او دعوت باشگاه پرسپوليس را پذيرفته و به ايران سفر كرده است خود نشان دهنده تمايل اوبراي همكاري با پرسپوليس است . در صورتي كه با ايويچ به توافق نهايي برسيم از ايشان به عنوان مشاور فني و رابط باشگاه با فوتبال روزدنيا استفاده خواهيم كرد.
معاون ورزشي و قائم مقام باشگاه پرسپوليس درپايان همه تصميمات را به جلسه عصر امروز با ايويچ موكول و ابرازاميدوراي كرد كه طرفين شرايط يكديگر را بپذيرند وازهمين امروزهمكاري في مابين آغاز شود.
معاون ورزشي و قائم مقام باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با "مهر":
ايويچ به تمام مسائل فوتبال حرفه اي دنيا اشراف دارد

توميسلاو ايويچ مي تواند پل ارتباطي فوتبال ايران با فوتبال حرفه اي دنيا باشد.
کد خبر 41208
نظر شما