پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۲۸

در نشست روسای صندوق های بازنشستگی کشوری عنوان شد:

شأن و جایگاه بازنشستگان از بین رفته است / دولت به وضعیت بحرانی صندوق های بازنشستگی توجه کند

شأن و جایگاه بازنشستگان از بین رفته است / دولت به وضعیت بحرانی صندوق های بازنشستگی توجه کند

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: امروز شأن اجتماعی بازنشستگان به هم ریخته و باید با حفظ منابع ، در جهت بازگردانی و حفظ جایگاه و شأن این قشر تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر ؛ داوود مددی در نشست روسای صندوق های بازنشستگی کشوری ، به قدمت سازمان ها و صندوق های بیمه اجتماعی اشاره کرد و گفت: براساس ماهیت فعالیت سازمان ها و صندوق های بیمه ای به مرور زمان و با توجه به اینکه تعداد بیشتری از بیمه شدگان از نظر سن و سابقه پرداخت حق بیمه جهت برخورداری از مزایا و حمایت ها واجد شرایط می شوند، بنابراین تعهدات این گونه صندوق ها همزمان با مسن شدن افراد از سیر  صعودی برخوردار می شود که این امر چالش های جدیدی را برای صندوق ها بوجود خواهد آورد.

وی به مشکلات پیش آمده بر اثر قدمت صندوق ها اشاره کرد و افزود: در سال 54 نسبت بیمه پردازی به ازای هر 25 نفر که حق بیمه پرداخت می کردند یک نفر مستمری بازنشستگی دریافت می کرد و این در حالی است که در سال 84 نسبت 25 به 8/6 درصد رسیده است .

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به افزایش امید به زندگی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه امید به زندگی در جامعه افزایش چشمگیری داشته است به گونه ای که سن بازنشستگی برای مردان به 50 سال و برای زنان به 45 سال و امید به زندگی در مردان حدود 70 سال و برای زنان به 73 سال رسیده است.

مددی تصریح کرد: سابقه کار به تدریج کاهش پیدا کرده و اخیرا با 2 سال سابقه سربازی که بعنوان سابقه شغلی حساب شده سابقه خدمت به 28 سال کاهش یافته و این امر بار مالی سنگینی به صندوق ها تحمیل کرده است.

وی بازنشستگی پیش از موعد را عاملی در جهت کاهش ظرفیت اشتغال دانست و افزود: تجربه نشان داده افراد بازنشسته در خانه نخواهند نشست و در بخش های خصوص مشغول به کار می شوند و این امر ظرفیت های اشتغال را کاهش خواهد داد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: منابع بسیاری از این سازمان برای کسانی که پیش از موعد بازنشسته می شوند ، صرف می شود و این امر از نظر حقوقی و قانونی قابل قبول نیست چرا که منابع سازمان را محدود کرده و سازمان را در ارایه خدمات با مشکل مواجه خواهد ساخت.

وی افزود: نرخ تورم ، در جامعه منابع سازمان ها و صندوق ها را کاهش داده است به گونه ای که امروز به طور مثال داروی 500 تومانی به 7500 تومان افزایش یافته و سازمان تامین اجتماعی باید 90 درصد این هزینه را پرداخت کند و این امر برای سازمان مشکل ساز است.

مددی گفت: بررسی مرکز پژوهش های مجلس نشان داده با هر یک هزار میلیارد تومانی که به جامعه تزریق می شود 2/1 درصد افزایش تورم به وجود می آید.

وی از عدم هماهنگی بین سازمان ها و صندوق های بازنشستگی انتقاد کرد و افزود: به علت عدم تعامل و هماهنگی مشترک میان صندوق ها متاسفانه تاکنون نتوانسته ایم بر مبنای محاسبات بیمه ای و پاسخگویی های اجتماعی به مواضع هماهنگ و قابل دفاعی برسیم.

مددی تاکید کرد: نمی خواهیم به لحاظ کمبود منابع صندوق نیازی به کمک دولت داشته باشیم اما انتظار داریم دولت در وضع قوانین وضعیت بحرانی صندوق ها را مد نظر داشته باشد.

کد خبر 412228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha