به گزارش خبرنگار مهر، مجید طوری صبح دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: امسال در ایام اربعین حسینی بخش قهستان دو موکب به نام های علمدار کربلا و شهدای گمنام قهستان در کاظمین برپا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه از این تعداد یک موکب نانوایی خواهد بود، بیان کرد: در موکب شهدای گمنام نیز اسکان و پذیرایی روزانه بالغ بر دو هزار نفر پیش بینی شده است.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات قهستان با اشاره به تعهد ۱۲۰ میلیون تومانی مردم قهستان برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی در سال جاری، عنوان داشت: تاکنون بالغ بر ۹۰ درصد این تعهد محقق شده است.
طوری اضافه کرد: مردم بخش قهستان همانطور که در دوران دفاع مقدس از جان و مال خود گذشتند امروز نیز بعد از گذشت حدود ۴۰ سال از انقلاب در جبهه های مقاومت حضور داشته و در دفاع از دین و انقلاب از جان و مال خود خواهند گذشت.
امام جمعه قهستان نیز در این جلسه اظهار کرد: مردم شهرها و روستاهیا قهستان اعم از شیعه و سنی برای بازسازی عتبات عالیات و استقبال از زائران اربعین حسینی سنگ تمام گذاشته اند.
حجت الاسلام خزاعی ادامه داد: امروز تمامی روستاهای بخش قهستان برای کمک به بازسازی عتبات عالیات دار قالی را بنا کرده و به بافت فرش مشغول هستند.
وی ادامه داد: مردم قهستان قبل از انقلاب و از انقلاب تا به امروز در حفاظت از انقلاب و دستاوردهای آن پیش قدم بوده اند.
نظر شما