پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۵۱

تحقیق درباره علت مرگ جاسوس سابق روس در اروپا جنجال به راه انداخت

به دنبال مرگ مشکوک جاسوس سابق روسی، شورای اروپا مراحل تحقیق درباره مشخص شدن علت این موضوع را مورد بررسی قرار می دهد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه برلینرسایتونگ، پلیس انگلیس، تحقیق درباره علت مرگ " الکساندر لیتویننکو " جاسوس پیشین روس را که گفته می شود در اثر مسمومیت جان سپرده ، آغاز کرد.

از جمله این بررسى ها نظر کارشناسان سرویس هاى مخفى پس از تماشاى چند نوار ویدئویى است . از سوی دیگر کارکنان بیمارستانى که وی  در آن بسترى بود؛ نیز به انجام آزمایشات پزشکى احتیاطى فراخوانده شده اند.

رسانه های اروپا نیز چند روزی است که به بررسی این موضوع می پردازند .

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت دراین باره نوشت : چه کسى لیتویننکو را به قتل رسانده است؟ روزنامه تایمز نیز تصریح کرد : جاسوس مسموم شده ، قربانى تروریسم دولتى است.

این منبع خبری با بیان اینکه آنچه مشخص است اینکه قاتل این جاسوس روسی، یک حرفه اى است ، نوشت : ماده رادیو اکتیو پلوتونیوم 210 که نمی تواند به راحتی در اختیار کسی قرار گیرد؛ سبب مرگ وی شده است .

دولت روسیه نیز تا کنون کلیه اتهام هاى دایر بر دست داشتن در قتل جاسوس سابق خود را تکذیب کرده ، در حالی که  لیتویننکو در نامه اى " ولادیمیر پوتین " رئیس جمهوری روسیه را مسئول مرگ خود معرفی کرده است.

در حال حاضر، تصاویر نوارهاى ویدئویى موجود در بیمارستان در حال بررسى بوده تا مشخص شود که چه کسى در روز مسموم شدن لیتویننکو وی را دیده است.

این درحالی است که جسد جاسوس روس کماکان در اداره کالبد شکافى پلیس نگهدارى می شود، اما هنوز تصمیم به تحقیق پزشک قانونى گرفته نشده است.

مدافعان روسى حقوق بشر نیز خواهان این هستند که محکومیت کشته شدن لیتویننکو باید به شوراى اروپا ارجاع شود.  

از سوی دیگر رئیس جمهوری روسیه اروپا به علت مواضع اتخاذی مورد انتقاد قرار داده است .

کد خبر 412250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha