پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خبرداد:

مشارکت ۲۵۶هزاردانش‌آموز استان همدان درانتخابات شوراهای دانش‌آموزی

مشارکت ۲۵۶هزاردانش‌آموز استان همدان درانتخابات شوراهای دانش‌آموزی

همدان - مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از برگزاری بیستمین دوره‌ انتخابات شوراهای دانش‌آموزی با مشارکت بیش از ۲۵۶ هزار دانش آموز در مدارس استان همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خزاعی ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در همدان با اشاره به اهمیت و جایگاه شوراهای دانش آموزی، اظهارداشت: شوراهای دانش آموزی تجلی اراده‌ دانش آموزان در اداره‌ هر چه بهتر مدرسه یعنی خانه‌ دوم آنان است.

خزاعی عنوان کرد: ترویج مشورت در انجام امور، ارتقای روحیه مشارکت جویی و دستیابی به جامعه مدنی، بهره گیری از روحیه تعاون و همکاری در کارها، تکیه بر خرد جمعی از جمله اهداف انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس است.

وی در ادامه با بیان اینکه در بیستمین دوره‌ انتخابات شوراهای دانش آموزی بیش از ۲۵۶ هزار دانش آموز مشارکت داشتند، افزود: در این دوره از انتخابات بیش از یک هزار و ۳۰۰ صندوق رأی در مدارس استان همدان فعال بود و نسبت به أخذ رأی دانش آموزان اقدام شد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش همدان نیز با بیان اینکه امروز بیستمین دوره از انتخابات شورای دانش‌آموزی به صورت همزمان در سراسر استان همدان برگزار شد، گفت: فعالیت شوراهای دانش‌آموزی تمرین دست‌یابی به دموکراسی است که این تمرین از مسیر مشورت می‌گذرد.

حسن‌آقا یوسفی با اشاره به اینکه با برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی، گفتمان‌سازی را در جامعه ترویج می‌دهیم، عنوان کرد: شوراهای دانش‌آموزی در تمام مقاطع تحصیلی برگزار می‌شود.

وی افزود: در دوره ابتدایی دانش‌آموزان پایه‌های سوم، چهارم، پنجم و ششم تحصیلی می‌توانند در انتخابات شرکت داشته باشند.

یوسفی نحوه انتخاب اعضا در پایه‌های ابتدایی در مدارس دارای ۱۰۰ دانش‌آموز را ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی‌البدل، در مدارس دارای ۱۰۱ تا ۱۵۰ دانش‌آموز را ۷ عضو اصلی و ۲  عضو علی‌البدل و در مدارس بالای ۱۵۰ نفر را ۹ عضو اصلی و ۲ عضو علی‌البدل عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه ترکیب شوراها در متوسطه اول و دوم مدارس با ۲۵۰ دانش‌آموز ۵ عضو اصلی و ۲ عضو علی‌البدل است، گفت: مدارس ۲۵۱ نفر تا ۳۵۰ نفر دارای هفت عضو اصلی و دو عضو علی‌البدل و مدارس ۳۵۱ نفر به بالا دارای ۹ عضو اصلی و دو عضو علی‌البدل خواهند بود.

وی با بیان اینکه امروز به صورت همزمان در سراسر استان در یک‌هزار و ۳۶۶ آموزشگاه انتخابات برگزار خواهد شد، عنوان کرد: دانش‌آموزان در این شوراها تمرین مهارت‌ها را به شکل حرفه‌ای و ابتدایی می‌آموزند.

کد خبر 4124147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha