به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله عباسعلی عمید زنجانی - رئیس دانشگاه تهران در این دیدار گزارش مختصری از دانشگاه تهران ارائه کرد و گفت: دانشگاه تهران با بیش از یکصد دانشگاه معتبر و بزرگ دنیا تفاهم نامه دارد و امیدواریم همکاری های مشترکی نیز با دانشگاه های آفریقای جنوبی داشته باشیم.
همچنین دکتر موسوی موحدی - معاون پژوهشی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت پژوهش گفت: ماموریت دانشگاه تهران بین المللی کردن علم و کاربردی نمودن آن برای جامعه است.
وی افزود دانشگاه تهران دانشگاه پژوهشی است و از لحاظ تولید علم در جمهوری اسلامی ایران دانشگاه اول به شمار می رود و جزء 25 دانشگاه کشورهای اسلامی است.
در این دیدار دکتر کمره ای نیز با تاکید بر ضرورت تبادل استاد ودانشجو با دانشگاه های دیگر گفت : یکی از اهداف اصلی دانشگاه تهران برقراری ارتباطات بین المللی و تبادل استاد و دانشجو است که دانشگاه آمادگی کافی بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی را دارد.
نظر شما