پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸

رضیان در موافقت با وزیر پیشنهادی نیرو:

اردکانیان دارای اعتبار بین المللی برای جذب سرمایه خارجی است

اردکانیان دارای اعتبار بین المللی برای جذب سرمایه خارجی است

عضو فراکسیون مستقلان در موافقت با وزیر پیشنهادی نیرو، اردکانیان را دارای اعتبار بین المللی برای جذب سرمایه خارجی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی علوم و نیرو عبدالله رضیان در موافقت با وزیر پیشنهادی نیرو گفت: یکی از مسائل اصلی و ابرچالش های کشور موضوع آب است با بروز خشکسالی های پی در پی این موضوع اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

عضو فراکسیون مستقلان مجلس اظهار داشت: تامین آب شرب و آب کشاورزی و ایجاد زیرساخت های آن از  چالش های راهبردی کشور است و اینکه چه کسی با چه اندیشه ای وزارت نیرو را هدایت کند بسیار مهم است.

وی اردکانیان را فردی آشنا به وزارت نیرو مسلط به زیر و بم های مسائل آب کشور و دارای تحصیلات دانشگاهی خواند و گفت: آقای اردکانیان دارای تجربیات ارزشمندی درحوزه انرژی بوده و سالها در پست های مهم وزارت نیرو خدمت کرده است.

عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به سوابق علمی و اجرایی درخشان اردکانیان گفت: تدریس دانشکده محیط زیست دانشگاه سازمان ملل از ایشان چهره ای علمی اجرایی و جامع نگر در سطح بین المللی ساخته است.

رضیان اظهار داشت: در برنامه ایشان اهداف وزارت نیرو مشخص شده است و این برنامه دارای پیوستگی لازم می باشد که فقط از فردی آگاه به شرایط آب و برق کشور چنین برنامه ریزی برمی آید.

وی در تشریح برنامه های اردکانیان اظهار داشت: ارتقای سطح تعامل در دولت به ویژه شورای عالی آب، استقرار حکمرانی مبتنی بر مدیریت تقاضا، صیانت از منابع آب کشور، توجه اقتصادی به آب و برق، فرهنگسازی و الگوی مصرف،   افزایش راندمان نیروگاه ها، توجه به محیط زیست و پیشگیری از آلودگی آب، حمایت از سرمایه گذاری داخلی و خارجی  افزایش سهم بخش خصوصی در توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی از برنامه های مهم وزیر پیشنهادی نیرو است.

عضو فراکسیون مستقلان تاکید کرد: باتوجه به شرایط حساس آب و برق کشور نیازمند اتخاذ تصمیم های سخت هستیم و در همین راستا باید فردی قاطع که بتواند تصمیمات سخت اتخاد کند را انتخاب کنیم.

رضیان با اشاره به حمایت و پشتوانه بدنه کارشناسی صنعت آب و برق کشور از وزیر پیشنهادی نیرو گفت: مدیران وزارت نیرو و اساتید دانشگاه های کشور از حامیان آقای اردکانیان  هستند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: وزارت نیرو نیازمند فردی است که دارای اعتبار بین المللی برای جذب سرمایه گذار خارجی باشد. سیاست آقای اردکانیان حداکثر سازی آب سرزمین، نمک زدایی و انتقال آب به مناطق موردنیاز است.

وی عملیاتی کردن اسناد بالادستی را از برنامه های اردکانیان خواند و گفت: ایشان توجه ویژه به تامین آب شرب شهرها و روستاها داشته و برنامه های مهمی برای ا فزاش ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر دارند.

کد خبر 4128057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha