پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹

امام جمعه شاهرود:

مسئولان از عداوت پرهیز کنند/ ضرورت جلوگیری از رانت‌خواری

مسئولان از عداوت پرهیز کنند/ ضرورت جلوگیری از رانت‌خواری

شاهرود - امام جمعه شاهرود بابیان اینکه مسئولان باید به دنبال اصلاح عیوب باشند، گفت: کارگزاران از عداوت پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان با بیان اینکه مسئولان باید در نظام اداری نسبت به حفظ بیت المال حساس و در راستای برقراری نظم به دنبال اصلاح عیوب باشند، ابراز داشت: بر مسئولان واجب است که در نظام اداری از رانت خواری، قوم و خویشی به شدت پرهیز و مصالح عامه را بر مصلحت شخص ترجیح دهند.

 وی افزود: اگر می خواهیم قدر دان انقلاب و دستاوردهای نظام باشیم باید ضمن دوری از عقده تراشی در بین مردم، اصل انصاف را در جامعه گسترش دهیم.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه تجربه نشان می دهد مردم اگر توجیه باشند به راحتی حق را می پذیرند، ابراز داشت: اصل اولیه در خانواده عیب پوشی است و اگر آشکار شد باید اصلاح شود، ماله کشی از عیوب به صلاح نظام نیست.

امینی با بیان اینکه وزن کارگزار در نظر مردم نباید سبک شود، تصریح کرد: عده ای ماجراجو به دنبال عیب جویی هستند که باید ضمن دوری از این افراد با عقده گشایی زمینه محبت و عدالت را در جامعه گسترش دهیم.

وی به همایش اربعین حسینی  حضور میلیونی زائران در کربلا اشاره کرد و افزود:با توجه به اینکه سالانه ۲۴میلیون زائر در مراسم اربعین شرکت می کنند و از برخی شهرهای عراق برای این مراسم عبور می کنند لذا این مهم می طلبد تا ضمن ارائه خدماتی سخت افزاری مانند اطعام و اسکان، از فرصت به وجود آمده به دنبال تبیین اهداف قیام اباعبدالله الحسین (ع) و تقویت وحدت بین امت اسلامی باشیم.

کد خبر 4130009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha