پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸

در طرح «کوله پشتی زائر»

زائران لرستانی به نیابت از شهدا در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند

زائران لرستانی به نیابت از شهدا در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند

خرم‌آباد- مدیرکل بنیاد شهید استان لرستان از اجرای طرح «کوله‌پشتی زائر» خبر داد و گفت: در جریان اجرای این طرح، زائران لرستانی به نیابت از شهدا در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراد روشنی در جلسه طرح «کوله پشتی زائر»، با اشاره به اینکه ما در عرصه جنگ نرم به روش های مختلف، نقاط قوت و ایده هایمان را کاملا تعریف کرده ایم و راه ما ادامه راه شهدا است، اظهار داشت: محرم و صفر از ظرفیت های عظیم برای تبیین مسائل فرهنگی هستند.

وی تصریح کرد: شهدا دردمندان عشق به امام حسین(ع) بودند و این سرمایه عظیم اجتماعی و فرهنگی و الهی باید تا ابد ماندگار شود.

مدیرکل بنیادشهید استان لرستان زیارت کربلا به نیابت شهدا را هدفی خطیر عنوان کرد و اشاره داشت: هیچ همسفری عزیزتر از شهید نیست و قطعا هیچ زائری خود را از این فیض بی نصیب نمی کند.

روشنی خاطرنشان کرد: جوانان و نوجوانان ما باید با شهدا و راه شهدا آشنا شوند و بدانند که راه مقابله در برابر آسیب های اجتماعی یاد شهدا و اربعین حسینی است.

وی بیان داشت: یک گروه ۴۰ نفره برای شرکت در طرح «کوله پشتی زائر» آماده کرده و سایر ارگان ها نیز باید برای تداوم این موج فرهنگی نهایت همکاری را داشته باشند.

مدیرکل بنیادشهید استان لرستان اظهارداشت: در قالب این طرح، زائرین کوله های شهدا را به همراه وصیت نامه آنان با خود حمل کرده و نائب الزیاره این شهیدان خواهند بود.

کد خبر 4130292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha