پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۰۷

استاندار کرمان:

برنامه دو سالانه معین های اقتصادی برای توسعه مناطق مشخص می شود

برنامه دو سالانه معین های اقتصادی برای توسعه مناطق مشخص می شود

کرمان- استاندار کرمان گفت: برنامه دو سالانه معین های اقتصادی استان کرمان در راستای اجرای وظایفشان برای توسعه مناطق ظرف یک ماه آینده مشخص می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی پیش از ظهر سه شنبه در نود و دومین جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان کوهبنان، اظهار کرد: باید در راستای توسعه و آبادانی کشور مردم را در حوزه اقتصادی مشارکت دهیم زیرا اعتماد مردم به دولت باعث پیشرفت شده و از مهاجرت جلوگیری می کند.

وی افزود: طرح مثلث توسعه اقتصادی به عنوان یک طرح مردمی در استان اجرایی شده است و پیشرفت های بسیار خوبی داشته است.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه ظرف یک ماه آینده، برنامه دو سالانه معین های اقتصادی در راستای اجرای تعهداتشان برای توسعه مناطق مشخص خواهد شد، گفت: تفاهمنامه همکاری و مشارکت معین های اقتصادی با ارکان مثلث توسعه اقتصادی در قالب برنامه دوساله در کوهبنان منعقد شد.

وی تصریح کرد: رمز موفقیت اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در استان کرمان وحدت سیاسی بر پایه ولایت و توسعه و دور از دعوای سیاسی بوده است.

رزم حسینی با تاکید به اینکه همه باید بدانند دغدغه استان توسعه و آبادانی است، افزود: مشکلاتی از جمله بیکاری، خشکسالی ها، ناامنی های پیرامون کشور، تغییر اقلیم و ... در کشور وجود دارد که نباید فدای دعواهای سیاسی شود.

وی افزود: با توجه به ظرفیت های استان کرمان ما می توانیم در راستای توسعه الگویی در کشور باشیم و این در حالی است که کوهبنان می تواند به قطب تولید گیاهان دارویی تبدیل شود.

استاندار کرمان عنوان کرد: مسئولان باید در راستای توسعه و پیشرفت استان با مردم تعامل داشته باشند به گونه ای که امامان جمعه در خطبه های نماز جمعه مردم را به فرهنگ کار و تلاش تشویق کنند.

کد خبر 4130502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha