مرتضی محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۳ آبان مناسبتی است که شور، شعور و شعف انقلابی و استکبار ستیزی را تقویت می کند اظهار کرد: جوانان و نوجوانان انقلابی ایران همچون نسل های گذشته برای برپایی حق و دفاع از آرمان های انقلاب تلاش خواهند کرد.
وی افزود: دانش آموزان آینده سازان کشور محسوب می شوند که باید در درجه اول با تجهیز خود به قدرت علم و دانش و در مرحله دوم با تربیت اسلامی و ایرانی و نشأت گرفته از فرهنگ غنی، این پایه ها را محکم و استوار ساخته تا شاهد موفقیت روزافزون کشور باشیم.
فرماندار اسکو با بیان اینکه تبعید حضرت امام خمینی (ره)، تسخیر لانه جاسوسی، شهدای دانش آموز از مهم ترین حوادثی است که در روز ۱۳ آبان سال های مختلف رخ داده، تصریح کرد: به همین منظور برای حفظ آرمان های انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) باید بتوانیم فلسفه وجودی انقلاب را برای نسل جوان جامعه ایرانی تبیین کرده و به آنها انتقال دهیم.
وی در ادامه گفت: مراسم ۱۳ آبان امسال باید پرشورتر از سالهای قبل و با همراهی حداکثری مردم در سطح شهرستان اسکو برگزار شود.
محمد زاده خاطر نشان کرد ۱۳ آبان روز یکی از وقایع بزرگ و مهم در تاریخ معاصر است که با عنوان روز مبارزه با استکبار در تاریخ کشور ثبت شده است و باید برای بزرگداشت این واقعه مهم همه مردم در صحنه حاضر باشند.
فرماندار اسکو در پایان ابراز کرد :دستگاه های دخیل در امر برگزاری مراسم بزرگداشت ۱۳ آبان با جدیت تمام با نصب شعارها در معابر و ادارات برای برگزاری هر چه با شکوه تر این مراسم تلاش کنند.
نظر شما