پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۰

بخشدار مرکزی گرگان:

کاروان تبادل محصولات روستایی خراسان شمالی به گرگان سفر می کند

کاروان تبادل محصولات روستایی خراسان شمالی به گرگان سفر می کند

گرگان- بخشدار مرکزی گرگان از برنامه ریزی برای حضور نخستین کاروان تبادل محصولات روستایی بخش جاجرم استان خراسان شمالی در بخش مرکزی گرگان خبر داد.

محمدرضا ترابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری نام گذاری می شود و ریل گذاری برای تمامی دستگاه اجرایی است، بخش مرکزی گرگان در این راستا، اقداماتی شامل به نمایش در آوردن محصولات روستاییان در قالب کمپ نوروزی، ارائه توانمندی ها در قالب بازارچه موقت روستایی و دیگر خدمات در قالب تولید و اشتغال کرده و این بار قصد برگزاری بازارچه مشترک بین دو استان خراسان شمالی و گلستان را دارد.

وی با اشاره به مذاکرات بعمل آمده با بخشدار جاجرم افزود: مقرر شد که در سوم و چهارم آذر ماه به همراه دهیاران و شورای بخش و شرکت تعاونی دهیاریهای بخش مرکزی جاجرم برای بازدید، تبادل نظر و هماهنگی های لازم به گرگان عزیمت کرده تا فضایی مناسب در جهت ارائه محصولات روستایی ایجاد شود.

ترابی با بیان انی که از این استعداد در بازارچه عیدانه که در کمپ نورزی ۹۷ در دستور کار بخشداری است، استفاده خواهد شد، تصریح کرد: تعامل و هماهنگی بین روستاییان با فرهنگ های متفاوت و آداب و رسوم محلی قطعا همواره به پویایی روستاییان کمک می کند و این ارتباط باعث رشد اقتصاد روستایی می شود.

وی افزود: در صورت استقبال، ضمن هماهنگی کاروانی در این غالب از بخشدار مرکزی گرگان از توانمندیهای بخشداری شهرستان رشت دیدار بعمل آورده تا بتوانیم ضمن بهره برادری لازم حلقه اتصال مناسبی نیز بین دو استان گیلان و خراسان شمالی بوده و در راستای فرامین مقام معظم رهبری گامی موثر برداریم.

کد خبر 4132879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha