رقیه دوست فاطمیها در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برنامه های هفته کتابخوانی از ۲۰ آبانماه آغاز می شود، اظهار داشت: برنامه های این هفته با ادای احترام کتابداران استان به مقام سومین شهید محراب، آیت الله صدوقی همچنین عیادت از کودکان بیمار بیمارستان شهید صدوقی و اهدای کتاب به آنها آغاز می شود.
وی افزود: در این هفته در صحن علنی شورای اسلامی شهر یزد نیز حضور خواهیم یافت و به ارائه گزارشی از عملکرد کتابخانه های استان خواهیم پرداخت
دوست فاطمی ها یادآور شد: در هفته کتابخوانی، کتابخانه شهید ذبیح الله شفیعی ابرکوه در روستای رئیس آباد بازگشایی و نشست کتابخوان در آن برگزار می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد همچنین از رونمایی بخش تازه تجهیز شده نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی میبد خبر داد و افزود: با افتتاح این بخش، نشست تخصصی کتابخوانی ویژه نابینایان و کم بینایان نیز برگزار می شود.
دوست فاطمی ها خاطرنشان کرد: این بخش به همت یکی از خیران شهرستان میبد به منظور استفاده نابینایان و کم بینایان شهرستان میبد راه اندازی و تجهیز شده است.
وی با اشاره به اینکه تلاش شده نشست کتابخوان در هفته کتابخوانی در همه شهرستانهای استان یزد برگزار شود، افزود: نشست کتابخوان کودک و نوجوان در اداره کتابخانه های عمومی بهاباد با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.
دوست فاطمی ها، دیدار با کتابداران بازنشسته، برگزاری کارگاه خلاقیت کودک و مادر در کتابخانه اتابکی گنبدسبز، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی مهارت های مطالعه ویژه کتابداران در اردکان، تجلیل از کتابداران برتر استان یزد، برگزاری مسابقه روزنامه دیواری و رونمایی از کتاب آرزوی قطره در شهرستان تفت را از دیگر برنامه های هفته کتابخوانی در استان یزد برشمرد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان یزد ادامه داد: در این هفته همچنین از کتاب «طرب سرای محبت» شرح سودی بر حافظ در مجتمع فرهنگی هنری شهرستان مهریز رونمایی می شود.
وی با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی محرم از کتاب «اشک باید رازدار باشد» در ایام ماه محرم اظهار داشت: در مراسم رونمایی از کتاب در شهرستان مهریز، از برگزیدگان این مسابقه کتابخوانی نیز تجلیل خواهد شد.
نظر شما