پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۶:۴۵

علی اکبر اشعری :

اماکن فرهنگی جهان فاقد مرز جغرافیایی هستند

اماکن فرهنگی جهان فاقد مرز جغرافیایی هستند

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی و مشاور فرهنگی رئیس جمهوری در سخنانی اماکن فرهنگی را فاقد مرز جغرافیایی دانست و آنها را همانند علوم ، متعلق به همه بشریت خواند .

به گزارش خبرگزاری مهر ، مشاور فرهنگی رئیس جمهوری ظهر امروز در دیدار با جمعی از اعضای مجلس اعیان عراق آمادگی کشورمان را برای مساعدت در بازسازی کتابخانه های آن کشور اعلام کرد .

دراین دیدارکه پس ازبازدید جمعی ازاعضای مجلس اعیان عراق ازکتابخانه ملی و آشنایی با فعالیت ها و امکانات این کتابخانه صورت گرفت ، اشعری در بخش دیگری از سخنانش مهمترین مصیبتی که از تهاجم نیروهای اشغالگر متوجه عراق شده است را از میان رفتن آثار فرهنگی و تمدنی عراق دانست و این تهاجم را تهاجم به خرد و دانایی شمرد .

مشاورفرهنگی رئیس جمهوری افزود : ما به همان دلیل که برای خرد و فرهنگ مرزی نمی شناسیم خود را ملزم به کمک رسانی فرهنگی به عراق می دانیم و آمادگی داریم تجربیات و دانش خود را در زمینه کتابداری دراختیار فرهیختگان عراقی قرار دهیم .

اشعری با بیان این امر که ما همواره و در دیدارهای مختلف با طرف های عراقی خواستار انعقاد معاهدات و تفاهم نامه های فرهنگی بوده  ایم ، ابراز امیدواری کرد که روزی شاهد ساخت کتابخانه ای با شکوه در عراق باشیم .

در ابتدای این دیدار عقیل قائد هادی دبیر کل مجلس اعیان عراق در سخنانی ضمن اشاره به تخریب تعداد زیادی از کتابخانه های مهم عراق در جریان تهاجم نیروهای اشغالگر ، خواستار مساعدت جمهوری اسلامی در بازسازی میراث فرهنگی عراق شد .

کد خبر 413625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha