پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹

کمبود بودجه مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی است

کمبود بودجه مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی است

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی کمبود بودجه را مهم‌ترین چالش سازمان میراث‌فرهنگی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، احمد انارکی محمدی نماینده رفسنجان و انار و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: «گردشگری ظرفیت‌های بسیار زیادی برای تحقق اهداف مدنظر در اقتصاد مقاومتی دارد. بهترین راهکار برای حل مسئله اشتغال نیز توسعه گردشگری است. در واقع ما برای توسعه کشور راهی جز تمرکز بر روی گردشگری نداریم.»

او با بیان اینکه گردشگری صنعتی ارزان و سودده است گفت: «کشور ظرفیت‌های خوبی برای توسعه گردشگری دارد و چهارفصل است و باید از این ظرفیت‌ها ویژه بهترین استفاده را برای توسعه گردشگری برد. با وجود این‌که کشور ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه‌های مختلف دارد که می‌توان از آن برای توسعه گردشگری استفاده کرد، نتوانسته‌ایم به‌اندازه کافی گردشگری را توسعه دهیم، گردشگر جذب کنیم و اشتغال را در این حوزه توسعه دهیم.»

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری پیرو جلسات متعددی، به‌دنبال یافتن راهکاری برای توسعه اقتصاد گردشگری هستند. می‌توان از ظرفیت مجلس شورای اسلامی در بحث قانون‌گذاری و تسهیلگری و بودجه استفاده کرد، سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند روی حمایت نماینده‌ها برای توسعه گردشگری حساب باز کند، ما نیز سعی می‌کنیم ابزارهای لازم را در اختیار این سازمان قرار دهیم.»

او افزود: «امسال 1.5میلیارد دلار امکان برداشت از صندوق توسعه ملی برای توسعه اشتغال در مناطق محروم، روستای و شهرهای کوچک اعلام شد اما باید بررسی کرد چه میزان از این پول برای توسعه گردشگری در این مناطق اختصاص داده شده است. مجلس شورای اسلامی نیز به‌دنبال این است که این اعتبارات برای توسعه گردشگری در این مناطق اختصاص داده شود.»

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: «راه‌ برون‌رفت کشور از بحران اقتصادی و قرار گرفتن در مسیر پیشرفت توسعه گردشگری است.»

او مهم‌ترین چالش پیش روی سازمان میراث‌فرهنگی را بودجه دانست و گفت: «همچنین باید بخش‌هایی مثل فرش و زیورآلات را که از صنایع‌دستی جدا شده‌اند به صنایع‌دستی برگردانیم، زیر اگر این هنرصنعت متولی خوبی مثل سازمان میراث‌فرهنگی داشته باشد می‌توانیم شاهد رونق صادرات باشیم، مجلس شورای اسلامی نیز حمایت لازم برای تحقق این مسئله را خواهد داشت.»

کد خبر 4136598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha