پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۸۵، ۹:۴۰

متکی در دیدار وزیر خارجه عراق:

نگاه ایران در همکاری با دولت عراق نگاهی راهبردی است

نگاه ایران در همکاری با دولت عراق نگاهی راهبردی است

هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق و منوچهر متکی وزیر امور خارجه کشورمان، پیرامون راههای تحکیم مناسبات سیاسی، اقتصادی، امنیتی و مسائل منطقه ای بحث و گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، متکی در این دیدار با تاکید بر اهمیت روابط دو کشور گفت: مشارکت ایران در پروژه هایی که برای عراق مهم است ازجمله نیروگاه برق، بیمارستان، خط لوله، اتصالات برقی در مرز و دیگر طرحهای خدماتی بیانگر اراده قوی ایران در کمک به ملت و دولت عراق برای توسعه و رفاه این کشور است.

وی افزود: اجرای این پروژه ها از سوی ایران و با کمک دولت عراق می تواند بسترهای مناسبی را برای همگرایی جهت وحدت و همبستگی ملی فراهم کند.

وزیر خارجه نگاه ایران در همکاری با دولت عراق را نگاهی راهبردی خواند و خاطرنشان کرد: ما آماده ایم در همه زمینه ها با کشور برادر عراق در بازسازی کشور مشارکت کنیم تا پایه ای مستحکم در روابط ساختاری براساس مناسبات دوستانه گذارده شود و ما خوشحالیم که مقامات کشور برای ایجاد روابطی متین مصمم هستند.

متکی با اشاره به خواستهای مردم ایران مبنی بر آزادی زندانیان ایران در عراق خواستار تسریع در آزادی آنها از سوی مقامات عراقی شد.

دراین دیدار، وزیر امور خارجه عراق نیز گفت: ما مطمئنیم که ایران علاقمند به توسعه، پیشرفت و امنیت عراق است.

هوشیار زیباری روابط با ایران را یکی از اولویت های دولت عراق خواند و افزود: وجود مشترکات دو کشور مهمترین پشتوانه ما در گسترش روابط با ایران است و این اراده در دولت وجود دارد که سطح همکاریها را با همسایه خود، ایران افزایش دهیم.

وی رایزینهای متوالی بین مقامات دو کشور را زمینه ساز برداشتن گامهای بلندتر بین دو کشور قلمداد کرد و در خصوص زندانیان ایرانی ابراز امیدوای کرد با تلاش بیشتر بتوان زمینه آزادی آنان را فراهم کرد.

در این دیدار، موضوعات مورد علاقه دو طرف از جمله سفر زائرین ایرانی به عتبات و چگونگی پیگیری شکایت ایران از صدام و گسترش روابط کنسولی و مسائل امنیتی مورد گفتگو قرار گرفت.

کد خبر 413756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha