پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۵۰

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان:

عملکرد یک بانک در پرداخت اعتباربه واحدهای تولیدی رضایت بخش نیست

عملکرد یک بانک در پرداخت اعتباربه واحدهای تولیدی رضایت بخش نیست

سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت:تنها یکی از بانک ها در بحث پرداختی به واحد های تولیدی آمار صفر را داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فیروزی بعد از ظهر امروز در چهل و هشتمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان که در استانداری برگزار شد، گفت: تنها یکی از بانک ها  در بحث پرداختی به واحد های تولیدی آمار صفر را دارد.

وی با بیان اینکه منطق ریاضی توجیهات عدم پرداخت اعتبار به واحد های تولیدی را نمی پذیرد، افزود: عملکرد این بانک رضایت بخش نیست و امیدواریم از روز شنبه در راستای پرداخت این موارد تلاش کند.

فیروزی گفت: از روز شنبه کارگروهی به منظور بررسی تک تک پرونده های معرفی شده برای پرداخت اعتبار به پروژه ها در تمامی بانک ها مستقر خواهند شد.

به گفته وی، این کارگروه تنها یک هفته زمان دارد تا گزارشات خود را در مورد تمامی این پرونده ها به شخص استاندار اعلام کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان عنوان کرد: سیستم بانکی کشور قوانین و مقررات خود را دارد و می بایست اجرایی شود اما رویه هایی نیز وجود دارد که با وجود این قوانین و مقررات به رفع موانع تولید کمک می کند.

وی افزود: در استان کردستان نیز بر اساس نظرات کارشناسان داخلی یا استفاده از تجارب دیگر استان ها از این رویه ها برای تسهیل بخشی در تولید استان بهره گرفته شود.

کد خبر 4139012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha