پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۴:۲۱

پیشنهاد ۱۵ میلیون دلاری به«مایکل فلین» برای استرداد گولن به ترکیه

پیشنهاد ۱۵ میلیون دلاری به«مایکل فلین» برای استرداد گولن به ترکیه

برخی گزارشات حاکی از آن است که یکی از مشاوران سابق کاخ سفید پیشنهادی ۱۵ میلیون دلاری برای کمک به اخراج اجباری «فتح الله گولن» از خاک آمریکا و تحویل وی به دولت ترکیه دریافت کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، طبق برخی گزارشها «مایکل فلین» مشاور سابق امنیتی در کاخ سفید یک پیشنهاد ۱۵ میلیون دلاری برای کمک به اِخراج اجباری «فتح الله گولن» از خاک آمریکا و تحویل وی به دولت ترکیه دریافت کرده است.

شبکه خبری «اِن بی سی» و روزنامه وال استریت ژورنال گزارش دادند که مایکل فلین- مشاور سابق امنیت ملی و پسر وی در مورد این نقشه ادعایی با نمایندگان ترکیه گفتگو کرده اند.

شایان ذکر است که این اتهام وارده به مایکل فلین در تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا پیرامون مداخله احتمالی روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ این کشور، مورد بررسی دقیق قرار می گیرد.

گفتنی است که مایکل فلین پس از افشای تلاش وی برای گمراه سازی مقامات کاخ سفید در مورد ملاقاتش با یک نماینده، از مقام خود استعفاء داد. اما توطئه ادعایی برای اخراج فتح الله گولن از خاک آمریکا نخستین بار در ماه مارس ۲۰۱۷ از سوی «جیمز وولسی» مدیر پیشین سیا (CIA) افشاء شد.

 دولت ترکیه فتح الله گولن را که هم اکنون در ایالت پنسیلوانیا آمریکا زندگی می کند، به دست داشتن در کودتای نافرجام پانزدهم ژوئیه ۲۰۱۶ متهم می کند.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، «رابرت مولر» بازپرس ویژه پرونده روسیه هم اکنون بر دیدار صورت گرفته در اواسط ماه دسامبر میان مایکل فلین و مقامات ترکیه در نیویورک، متمرکز شده است.

گزارشها مدعی شده اند که مایکل فلین در این دیدار در خصوص انتقال فتح الله گولن به یک جت خصوصی به مقصد جزیره «امرالی» ترکیه گفتگو کرده است.

کد خبر 4140304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha