پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۲۳:۳۶

در شورای آموزش‌وپرورش لرستان مطرح شد؛

صندلی خالی در برخی از رشته‌ها وجود دارد

صندلی خالی در برخی از رشته‌ها وجود دارد

خرم آباد - رئیس دانشگاه لرستان گفت: دانشجوی برخی از رشته های تحصیلی دانشگاهی استان کم شده است و با صندلی خالی در این رشته ها مواجه هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو عزیزی شامگاه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان گفت: دانشجوی برخی از رشته های تحصیلی دانشگاهی استان کم شده است و با صندلی خالی در این رشته ها مواجه هستیم.

وی افزود: بخشی از این مشکلات به این دلیل است که دانش آموزان ورودی دانشگاه، رشته هایی که اشباع شده است را انتخاب نمی کنند.

رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: در بسیاری از رشته ها که دوره های بسیار با کیفیت آنها هم در دانشگاه برقرار است مثل مهندسی کشاورزی، مهندسی گیاه پزشکی و ... با صندلی خالی مواجه هستیم زیرا این رشته ها را داوطلبان دانشگاه انتخاب نمی کنند.

عزیزی ادامه داد: برای مثال در یکی از رشته ها که ۳۵ نفر ظرفیت داشته فقط ۱۴ نفر سرکلاس حاضر شده اند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خانواده ها وقتی می بینند که فارغ التحصیلان یک رشته بیکار هستند، اجازه نمی دهند فرزندانشان در این رشته ها تحصیل کنند.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: ضعف اصلی کار در این است که در آموزش و پرورش و دانشگاه باید به سمت مهارت آفرینی حرکت نشده است و امروز باید به سمت دانشگاه های نسل سوم یا مهارت آفرین حرکت کنیم.

عزیزی ادامه داد: ما باید از محفوظات فاصله بگیریم و به سمت مهارت حرکت کنیم.

وی گفت: نتیجه محفوظات و نداشتن مهارت، بیکاری است و این در حالیست که در برخی رشته ها مانند حسابداری، مدیریت بازرگانی و ... هنوز تقاضا زیاد است زیرا خانواده ها و دانش آموزان بیشتر در فکر مشاغل دولتی و پشت میزی هستند.

رئیس دانشگاه لرستان اضافه کرد: ما حتی رشته های خوبی مانند it، حسابداری و ... در مراکز اقماری دانشگاه داریم ولی کمتر از ۵ درصد آنها بومی هستند.

عزیزی ادامه داد: در حالیکه ما پذیرش دانشجوی بومی مان در این رشته ها بسیارکم است ما از شهرستان های بسیار دور مانند بیرجند دانشجو داریم در حالیکه دانشجوی بومی ما مشکلاتی مانند، خوابگاه و ... که یک دانشجوی غیربومی با آن مواجه است، ندارد.

وی گفت: در مراکز اقماری ما بین ۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ نفر پذیرش داریم ولی بومی ها در این رشته ها ثبت نام نمی کنند.

کد خبر 4141348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha