پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۲۴

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان:

خانه جوانان خرم‌آباد افتتاح می‌شود

خانه جوانان خرم‌آباد افتتاح می‌شود

خرم‌آباد- مدیرکل ورزش و جوانان لرستان از افتتاح خانه جوانان خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی یاور عزیزپور صبح یکشنبه در بازدید از خانه جوانان خرم آباد گفت: خانه جوانان خرم آباد در متراژ بیش از ۵۰۰ مترمربع و به شکل استیجاری آماده شده است.

وی با بیان اینکه همه تجهیزات این خانه خریداری شده و آماده افتتاح است، تصریح کرد: خانه جوانان در اختیار سازمان های مردم نهاد و جوانان فعال قرار می گیرد تا محلی برای بررسی مسائل و مشکلات حوزه جوانان و ارائه راهکار های رفع این مشکلات باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با تاکید بر اینکه افتتاح این خانه فرصت خیلی خوبی است تا جوانان گرد هم بیایند و مسائل خود را مطرح کنند، افزود: همه تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مورد نیاز در این ساختمان تهیه شده و به دنبال این نیستیم نیروی دولتی و ستادی خود را برای مدیریت این ساختمان مامور کنیم، بلکه جوانان و سازمان های مردم نهاد، مسئولیت مدیریت این خانه را خواهند داشت.

عزیزپور با اشاره به اینکه ساخت خانه جوانان استان را نیز در دستور کار داریم، یادآور شد: اعتبار مورد نیاز احداث این خانه پیش بینی شده و عملیات اجرایی آن طی امسال آغاز می شود.

کد خبر 4141643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha