پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۲ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳

وضعیت سرانه توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

وضعیت سرانه توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

معاون آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور وضعیت سرانه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را تشریح کرد.

محسن غفوریان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سرانه توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه گفت: سرانه توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه علاوه بر اینکه خدمات از طریق مدارس و نیروهای توانبخشی متخصص دولتی دریافت می‌کنند، یک سرانه جاری نیز به اعتبار چهار میلیارد تومان تخصیص یافته که ویژه آن دسته از دانش‌آموزان است که از خدمات دولتی نمی‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: این اعتبار بنا به درصد محرومیت و نیاز مدارس در سطح کشور توزیع می‌شود.

معاون آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: نگاه ما بیشتر به استان‌های محروم است که نیروی توانبخش کمتری دارد.

غفوریان با بیان اینکه استان‌های محروم نیروی کمتری در مدارس دارند، گفت: با دانشگاه علوم پزشکی و توانبخشی نیز ارتباط داریم تا بتوانیم درصد کمبود نیرو را جبران کنیم.

کد خبر 4143235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha