به گزارش خبرنگار مهر، علی کاظمی شامگاه دوشنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: خدمات نظام جمهوری اسلامی در استان قابل تحسین است، اما هنوز برای رفع مشکلات به تلاش های بیشتر نیاز است که این معضلات سبب شده آسیب های اجتماعی مثل طلاق و اعتیاد در استان افزایش پیدا کند.
نماینده مردم فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: استاندار باید با اهداف و استفاده از نیروهای بومی و پتانسیل ها مشکلات را رفع و نرخ بیکاری را کاهش دهد.
کاظمی عنوان کرد: باید پروژه هایی مثل سند گردشگری و راه آهن استان در این دولت تکمیل و به بهره برداری برسد.
نماینده مردم شهرستان های فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئولان باید از ردیف بودجه اعتباری برای استان به منظور رفع بیکاری و ایجاد اشتغال تخصیص دهند.
وی افزود: استاندار باید حمایت شود و در حاشیه مسائل دیگر قرار نگیرد تا بتواند مسائل و مشکلات استان را شناسایی و آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.
نظر شما