به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله شهبازی ظهر امروز در جلسه بررسی معضلات شهری و ارائه راهکارهای خدمات شایسته در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری آبادان گفت: بارها مواردی از مشکلات مردم در حیطه های مختلف همچون خدمات شهری، آب و یا فاضلاب به روسای دستگاه های مربوطه اطلاع داده ایم و با وجود صدور دستورات لازم از سوی آنان، اما در هنگام پیگیری و انجام با کوتاهی از سوی مدیران رده های میانی مواجه می شود که حاصل آن چیزی جز عدم رضایتمندی مردم از کارکرد دستگاه های اجرایی در پی نخواهد داشت.
وی با اشاره به در پیش بودن هوای بارانی از اواخر هفته جاری و نامشخص بودن سهم آبادان از میزان کل بارندگی ها افزود: در زمینه لایروبی شبکه دفع آب های سطحی و آهک پاشی در سطح جوی های آب سطحی در شورای سلامت شهرستان و کارگروه مربوطه وظایفی برای دستگاه های عضو این شورا تعریف شد که طبق آمار ارائه شده تاکنون ۷۰ درصد از کار لایروبی جوی های دفع آب های سطحی به انجام رسیده است.
فرماندار آبادان با تاکید بر اینکه در حوزه هایی که با سلامت شهروندان ارتباط مستقیم دارد با کسی تعارف نداریم، خطاب به رسانه ها اظهار کرد: رسانه ها تکلیفشان نسبت به موضوعات مختلف شهری سنگین تر است و رسالت دارند تا در جاهایی که دسترسی به اطلاعات کمتر است آنها را به گوش مردم و مسئولان برسانند.
شهبازی تصریح کرد: در تمامی جلساتی که در فرمانداری برگزار می شود از رسانه ها برای اطلاع رسانی و کمک به خود خواستار کمک، همراهی و ورود شده ایم، هرگاه رسانه ها در موضوعی نگران و دلواپس باشند، ورود مشخص، هدفمند و تاثیرگذار دستگاه های مرتبط در آن جریان الزامی است.
وی در پایان با بیان اینکه رسانه های آبادان از هیچ موضوعی برای ابراز و بیان واهمه ندارند، گفت: رسانه ها ابزار و قدرت مسئولان اجرایی هستند که با پشتیبانی و پیگیری آنها در مورد موضوعات مطرح شده در جلسات مختلف در قالب مصوبات از سوی مسئولان مربوطه، در راستای رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت کارها آنها را یاری می کنند.
نظر شما