پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۹

طی ۸ ماهه نخست سال ۹۶؛

۳ تُن انواع گوشت فاسد در بندرانزلی کشف و معدوم شد

 ۳ تُن انواع گوشت فاسد در بندرانزلی کشف و معدوم شد

انزلی-رئیس شبکه دامپزشکی بندرانزلی از کشف و معدوم سازی سه هزار و ۱۲۲ کیلوگرم انواع گوشت قرمز ، سفید و ماهی فاسد شده طی هشت ماهه نخست سال جاری در این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رسولی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سه هزار و ۱۲۲ کیلوگرم انواع گوشت قرمز، سفید و ماهی فاسد شده طی هشت ماهه نخست سال جاری در این شهرستان کشف و معدوم سازی شد.

وی با بیان اینکه این مقدار کشف از هزار و ۳۱۹ مورد بازرسی از این مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی در شهرستان انزلی است، افزود: در همین راستا ۱۲ تن از متخلفان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی انزلی خاطرنشان کرد: در هشت ماهه نخست سال جاری ۲۷۰ تُن  ترخیص واردات نهاده های دامی در شهرستان انزلی نیز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسوین دام ها در شش هزار و ۵۰۰ نوبت صورت گرفته است، گفت:  در ۴۴ واحد مرغداری گوشتی بیش از ۲ میلیون و ۹۹۶ هزار قطعه جوجه ریزی شده است.

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مواجهه با هر گونه تخلف و موارد مشکوک از سوی مراکز عرضه فرآورده های دامی، مراتب را هر چه سریع تر به شبکه دامپزشکی این شهرستان اطلاع دهند تا در اسرع وقت با افراد متخلف برخورد قانونی صورت پذیرد.

کد خبر 4152892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha