به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا سوقندی شامگاه جمعه در اختتامیه نخستین جشنواره استانی نمایش های آیینی مذهبی بسیج با عنوان سرخ ترین ماه خدا به میزبانی تالار بهمن شاهرود، بابیان اینکه افراد ناظر در شورای فرهنگی باید تسلط کافی به هنر نمایش داشته باشند، ابراز داشت: زمانی روند برگزاری جشنواره ها از نظر کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفت و کار کارشناسی بعد از اتمام داوری انجام شد می توان گفت که توانسته ایم در این حوزه موفق عمل کنیم.
وی با بیان اینکه نمایش های آیینی از آموزش، توانمند سازی و تکنیک متن در ادبیات رنج می برد، ابراز داشت: در روند اجرای مراسم تقدیرها دچار جشنواره زدگی در استان شدیم که بسیار مخرب است اما از سوی دیگر نیز باید گفت این امر دلیل بر عدم برگزاری این رویداها نمی شود، بلکه باید به سمت تقویت جشنواره ها حرکت کنیم.
ضرورت برگزاری جشنواره های هنری با محوریت مردم
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان، با بیان اینکه در کشورهای دیگر جشنواره های هنری مانند تئاتر به صورت مردمی اداره می شود لذا در آن ها رشد و توسعه فرهنگی وجود دارد، بیان کرد: زمانی که اجرای نمایش برای عموم را کاهش می دهیم، تبادلی بین شهرها و دیگر استان ها صورت نمی گیرد.
سوقندی تاکید کرد: پذیرش هنر و هنرمند از سوی مردم باید نظام مند باشد اما ما امروزه لزوماً کاستی ها را از جشنواره مطالبه می کنیم که این فرهنگ باید تغییر کند.
وی همچنین افزود: آموزش، توانمند سازی و تکنیک متن کلید گمشده در نمایش های آیینی است که باید تقویت شود.
بسیج ترجمان امت اسلامی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در ادامه سخنان خود با اشاره به هفته بسیج، گفت: این واقعیت جامعه ما به شمار می رود که اندیشه اسلامی بر اساس تفکر امام امت شکل گرفته است و ازآنجا که رهبر معظم انقلاب اسلامی همیشه به کرسی های آزاداندیشی و اندیشه ورزی تاکید دارند باید گفت آزادی اندیشه از نعمات انقلاب اسلامی محسوب می شود.
سوقندی با بیان اینکه فرهنگ جهاد، ایثار، شهادت، اقتصاد مقاومتی و عرصه های مختلف نیازمند هیئت های اندیشه ورز است، ابراز داشت: در شرایطی تحولات دنیا و فضاهای فرهنگی و اجتماعی به سمت معناگرا شدن در حال حرکت هستند دشمن در جبهه مقابل به ما حمله می کند و در مقابل ما نیز باید کارهایی را در حوزه فرهنگی و هنری صورت دهیم که تفکر بسیجی را در بستر زمان و ارتباط با نسل جدید تقویت سازیم.
وی با بیان اینکه نقش تفکر بسیجی امروز در مقابله با دشمنان وسیع و تاثیرگذار است، افزود: نقش بسیج در عراق و سوریه با هدایت سردار سلیمانی بر همگان روشن است لذا پیروزی امروز جبهه مقاومت را مدیون اندیشه های امام راحل هستیم.
مدیرکل ارشاد اسلامی سمنان در بخش پایانی سخنان خود نیز ضمن اشاره به اینکه در زلزله اخیر کرمانشاه عده ای فرصت طلب به دنبال تفرقه بین ارتش و سپاه و بسیج بودند، ابراز داشت: برخی ها به دنبال فرصت هستند تا وحدت و انسجام ما را برهم بزنند که باید با اصل تفکر و اندیشه پاسخ آن ها را به طور قاطع داد که بسیج ترجمان امت اسلامی است.
نظر شما