پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۴

برای همراهی سرخپوشان؛

سازمان نظام وظیفه آب پاکی را روی دست هافبک پرسپولیس ریخت

سازمان نظام وظیفه آب پاکی را روی دست هافبک پرسپولیس ریخت

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس برای کسب مجوز بازی خود در رقابت های لیگ برتر باید دوره آموزش حین خدمت را پشت سر بگذارد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نوراللهی برای کسب مجوز بازی در رقابت های لیگ برتر باید به پادگان آموزشی برود. هافبک پرسپولیس که دوران سربازی خود را پشت سر می گذارد قرار بود ۲۹ آذرماه کارت بازی خود را برای بازی در هفدهمین دوره رقابت های لیگ برتر کسب کند.

با این حال مسئولان نظام وظیفه عمومی در آخرین مراجعه نوراللهی به این سازمان، اعلام کرده اند باید به پادگان آموزشی رفته و دوره ۶۰ روزه ضرورت را پشت سر بگذارد. در غیر اینصورت نمی تواند برای پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی بازی کند.

کد خبر 4154065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha