پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۲

شورای اطلاع رسانی دولت خبر داد:

صرفه جویی 58 درصدی در برگزاری اجلاس او آنا در تهران

اجلاس کمیته اجرایی و گروه های فنی و خبری سازمان خبرگزاری های آسیا و اقیانوس آرام (او آنا) با حضور 12 کشور عضو با موفقیت برگزار شد و با صرفه جویی در هزینه های انجام شده تنها با 42 درصد از اعتبارات تعیین شده به تمام اهداف خود دست یافت .

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت با اعلام این خبر تصریح کرد: برآوردهای صورت گرفته برای برگزاری این اجلاس که هیات وزیران نیز با آن موافقت کرده 350 میلیون ریال بوده که با توجه به صرفه جویی در هزینه های انجام شده با هزینه ای معادل 5/146 میلیون ریال (42درصد اعتبار پیش بینی شده ) با انجام کلیه برنامه های پیشنهادی برگزارشده است .

کد خبر 415455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha