پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۳

آیت الله علوی گرگانی:

پیروی مردم از مرجعیت شیعه موجب شکست دشمن شده است

پیروی مردم از مرجعیت شیعه موجب شکست دشمن شده است

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان پیروی مردم از مرجعیت شیعه را موجب شکست دشمنان دانست و گفت: اگر مسلمانان متحد باشند دشمنان به هدفشان نمی‌رسند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی در دیدار حجت الاسلام سید عباس موسوی، نماینده دبیرکل نجباء عراق در ایران بر وحدت همه مسلمین در برابردشمنان تاکید کرد و اظهار داشت: در طول تاریخ دشمنان نشان داده‌اند هدفشان از بین بردن اسلام و مسلمین است و تأسیس داعش و رخنه در بین مسلمین از جمله این فعالیت‌ها است.

وی افزود: اگر مسلمین و دولت‌های اسلامی با هم وحدت داشته باشند، قطعا دشمن نمی‌تواند به اهدافش برسد.

استاد سطوح عالی حوزه با اشاره به نقش مرجعیت شیعه گفت: تجربه نشان داده هرجا مرجعیت شیعه پیشتاز حرکت‌ها بوده است، قیام علیه دشمنان بهتر به نتیجه رسیده است؛ امید است در سایر صحنه‌ها مردم حامی بزرگان دین و پیرو باشند و بتوانند با وحدت بیشتر مشکلات دنیای اسلام را از بین ببرند.

کد خبر 4155919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha