پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۴:۰۹

در همایش جوانان ، اینترنت و حقوق شهروندی عنوان شد :

لزوم ایجاد شهرهای الکترونیکی برای اداره صحیح کشور / برخورد قانونی با کافی نت های بدون مجوز

لزوم ایجاد شهرهای الکترونیکی برای اداره صحیح کشور / برخورد قانونی با کافی نت های بدون مجوز

لزوم ایجاد شهرهای الکترونیکی برای اداره صحیح کشور و برخورد قانونی با کافی نت های بدون مجوز از مباحثی بود که در نخستین همایش جوانان، اینترنت و حقوق شهروندی مطرح شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، منصور شکوهمند امروز در نخستین همایش "جوانان ، اینترنت و حقوق شهروندی" در کرج، اظهار داشت : شهر الکترونیکی اختراع و پیشنهاد نوآوران نیست بلکه واقعیتی است که بر اساس نیاز جای خود را در جامعه بازمی کند در صورت بی توجهی به آن دولت ها در آینده با پرداخت هزینه های بیشتری مجبور به اجرای آن خواهند شد.

وی افزود : با هدایت شهرهای سنتی امروز به سوی فناوری های نوین و استفاده از دستاوردهای اینترنتی شهرها به سیستم الکترونیکی مجهز می شوند و به طور قطع کیفیت و ضریب ایمنی در چنین شهرهایی هر روز افزایش چشمگیری می یابد.

شکوهمند خاطر نشان کرد : از طریق ایجاد این شهر می توان ترافیک را روان تر کرد و میزان امنیت را بالا برد همچنین انجام مراحل اداری بدون مراجعات مکرر امکان پذیر خواهد شد.

وی اضافه کرد : انجمن صنفی کارکنان شبکه های اینترنتی توانایی فراهم کردن بستر تبدیل شهرهای سنتی به شهرهای الکترونیکی را دارد و با حمایت ارگانهای مختلف قادر است به سرعت در این امر پیشرفت کند .

دادستان عمومی و انقلاب کرج نیز در این همایش به تخلفات اینترنتی اشاره کرد و اظهار داشت : با وضع قوانین جدید در خصوص جرائم اینترنتی ، میزان تخلفات به حد چشمگیری کاهش یافته است و علم و اخلاق در کنار یکدیگر به نحو مطلوبی به جوانان خدمات رسانی می کنند.

اصغر شفیعی خورشیدی خطاب به صاحبان کافی نت ها گفت : کافی نت هایی که بدون مجوز اقدام به فعالیت می کنند و سیستم های آنها فاقد فیلترینگ باشد به شدت برخورد قانونی می شود.

وی افزود : برای متخلفان این امر بین 10 تا 50 میلیون ریال جریمه نقدی در نظر گرفته شده و امید می رود با درنظر گرفتن قوانین سخت در این امر استفاده از اینترنت قانونمند شود.

به گزارش مهر، در همایش جوانان ، اینترنت و حقوق شهروندی که صبح امروز در باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد، صاحبان کافی نت ها ، اعضای اتحادیه صنف الکترونیک کرج ، اعضای انجمن صنفی کارکنان شبکه های اینترنتی و جمعی از مسئولان قضایی شهرستان کرج حضور داشتند.

کد خبر 415597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha