پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۷

فرمانده انتظامی شهرستان دهلران خبر داد:

توقیف ۱۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف در دهلران

توقیف ۱۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف در دهلران

ایلام-فرمانده انتظامی شهرستان دهلران با اشاره به اجرای طرح پاکسازی پارک ها در شهرستان، گفت:در اجرای این طرح ۱۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند.

به گزارش خبرنگار مهر،  سرهنگ منوچهر مکی امروز در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی شهرستان دهلران در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، کاهش آسیب های اجتماعی و  پاکسازی مکان های عمومی و تفرجگاه های سطح شهر دهلران و برخورد با رانندگان و راکبین متخلف و مقابله با موتور سیکلت های حادثه ساز، این تعداد موتورسیکلت را توقیف و روانه پارکینگ کردند.

وی افزود: ماموران با هماهنگی و دستور دادستان دادسرای شهرستان دهلران این موتورسیکلت ها را توقیف کردند.

وی گفت: ایجاد مزاحمت برای خانواده ها، همراه نداشتن مدارک، فاقد پلاک و انجام حرکات نمایشی و خطرناک از تخلفات راکبان این موتورسیکلت ها بوده است.
 
سرهنگ مکی در پایان با تاکید بر استمرار اجرای این طرح گفت: پلیس با اعمال طرح های مختلف با مجرمان و برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم قاطعانه برخورد می کند و سامانه فوریتی ۱۱۰ تمام وقت آماده رسیدگی به خواسته های شهروندان است.

کد خبر 4156927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha