به گزارش خبرنگار مهر، محمد علیاکبری عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ایدههای ثروتساز استان اظهار کرد: در دوره گذشته تنها ۷۳ اثر به دبیرخانه جشنواره واصل شده بود که این تعداد در دوره دوم به ۲۳۲ مورد رسید که افزایش حدود ۳ برابری را نشان می دهد.
وی تاکید کرد: این رویه نشان دهنده علاقه مندی قشر فرهیخته و نخبه جامعه برای بررسی و رصد نیازهای کشور و استان است.
رئیس دانشگاه ایلام بر لزوم حمایت از ایده هایی که قابلیت تجاری سازی را دارند تاکید کرد.
علی اکبری گفت: هرچه در این حوزه کار کنیم آثار و نتایج آن را در آینده برداشت خواهیم که و بدون شک در جهت رفع وابستگی به بیگاناگان و مطابق با منویان رهبر معظم انقلاب در چارچوب اهداف کلان اقتصاد مقاومتی است.
وی از آمادگی دانشگاه ایلام برای حمایت از ایده های جدید که با رویکرد خلاقانه تهیه و در حوزه اشتغال نیز تاثیر بیشتری داشته باشند خبر داد.
علیاکبری دربارهی ترکیب ایدهپردازان این دوره به تفکیک شغل، ادامه داد: ۲۵ نفر از این افراد دارای شغل آزاد، ۱۱ نفر فاقد شغل، ۲ نفر خانهدار، ۶ نفر دانشآموز، ۵۶ نفر دانشجو و ۲۹ نفر کارمند بودهاند.
نظر شما