پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵

آسوشیتدپرس گزارش داد؛

«ثامر السبهان» طراح اصلی توطئه‎های ضدایرانی عربستان

«ثامر السبهان» طراح اصلی توطئه‎های ضدایرانی عربستان

یک رسانه غربی در گزارشی وزیر مشاور عربستان در امور خلیج فارس را مشوق اصلی ریاض در اتخاذ مواضع ضد ‌ایرانی معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «آسوشیتدپرس» در گزارشی به توصیف دسیسه‌های ضد ایرانی عربستان پرداخت و در این میان، نقش «ثامر السبهان» وزیر مشاور عربستان در امور خلیج فارس را برجسته کرد.

به گفته آسوشیتدپرس، رد پای السبهان در استعفای شتابزده و البته ناموفق «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان، به خوبی قابل‌مشاهده است حال‌آنکه ظاهرا وی در مرکز گروه مشاورین «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی قرار دارد و به وی در قمار خطرناکی که برای دشمنی با ایران در پیش گرفته، کمک می‎کند.

آسوشیتدپرس در این باره می‎نویسد: چند روز پیش از ماجرای عجیب استعفای الحریری که از ریاض صورت گرفت؛ السبهان موج حملات توئیتری خود را علیه دولت لبنان، ایران و حزب‌الله آغاز کرد.

حتی ۳ ماه قبل از این ماجرا هم، السبهان با سفر به بیروت، با الحریری دیدار کرد و به وی درباره هرگونه مصالحه‎ای که به نفع حامیان ایران تمام شود، هشدار داد.

با این حال، کل ماجرای استعفای اجباری الحریری که با وساطت فرانسه برای بازگشت وی به بیروت همراه بود، نتیجه‎ای جز شکست نقشه‎های السبهان ۵۰ ساله نداشت.

وی حتی در سفری که اوایل ماه جاری میلادی (نوامبر) برای پیشبرد نقشه خود به واشنگتن داشت هم با استقبال چندان گرمی از سوی مقامات وزارت خارجه آمریکا و پنتاگون مواجه نشد.

گفتنی است السبهان که بعد از ۲۵ سال، اولین سفیر عربستان در عراق بود؛ تنها بعد از گذشت ۹ ماه از حضورش در این کشور، از سوی دولت بغداد اخراج شد چرا که با اظهاراتی مداخله‎جویانه، خواهان حذف نیروهای حشد شعبی در عملیات مبارزه با داعش بود.   

کد خبر 4158181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha