پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۶

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبر داد:

درگیری خانوادگی در سرپلذهاب به قتل منجر شد

درگیری خانوادگی در سرپلذهاب به قتل منجر شد

کرمانشاه- معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: اختلاف ۲ خانواده در یکی از روستاهای سرپلذهاب به قتل یکی از طرفین درگیری ختم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمدرضا آمویی" در این رابطه گفت: در پی وقوع یک مورد تیراندازی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان سرپلذهاب ماموران انتظامی به سرعت در منطقه حاضر شدند.

وی افزود: پس از بررسی پلیس مشخص شد که اعضای ۲ خانواده به دلیل اختلاف شخصی با یکدیگر درگیر شده و اقدام به تیر اندازی کرده اند.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در این درگیری ۲ نفر با استفاده سلاح شکاری مجروح شدند، توضیح داد: یکی از مجروحان این حادثه پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحت، جان خود را از دست داد.

سرهنگ آمویی عنوان کرد: عوامل این درگیری توسط پلیس دستگیر و به منظور سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی یادآور شد: شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اینکه این قتل به دلیل اختلاف بر سر کانکس های اهدایی به زلزله زدگان بوده است، صحت ندارد.

کد خبر 4160509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha