پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲

اثر نمایشی هنرمند کرمانشاهی به جشنواره بین‌المللی همدان راه یافت

اثر نمایشی هنرمند کرمانشاهی به جشنواره بین‌المللی همدان راه یافت

کرمانشاه- نمایش خیابانی«افسانه دیگ وکدو» به کارگردانی رحمان هوشیاری و مرتضی اسدی مرام به عنوان تنها نماینده استان کرمانشاه در جشنواره بین المللی همدان راه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش خیابانی «افسانه دیگ وکدو» به کارگردانی «رحمان هوشیاری» و «مرتضی اسدی مرام» به عنوان تنها نماینده استان کرمانشاه در جشنواره بین المللی همدان حضور خواهد داشت.

این نمایش پیشتر نیز برگزیده بخش کودک جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان شده بود و در جشنواره بین المللی تئاتر دربندیخان نیز مورد توجه منتقدین و مردم قرار گرفته بود و در دیگر حضور بین المللی خود این بار مهمان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان خواهد بود. این نمایش در روزهای ۱۳ و۱۴ آذرماه در همدان اجرا می شود.

 از دیگر عوامل این نمایش می توان به «وحید خسروی» به عنوان نویسنده، «عبدالرضا غلامی» در بخش موسیقی، «مهدی اسدی تبار» در بخش پوستر وبروشور، «بهاره سعیدی پناه» در بخش طراحی صحنه، یگانه عبدالمالکی در بخش طراحی عروسک و مرتضی اسدی مرام، نسترن جوادنیا و مهدی اسدی تبار در بخش بازیگری اشاره کرد.

بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از ۱۰ تا ۱۵ آذرماه امسال در همدان و با حضور گروه هایی از داخل و خارج از کشور برگزار می شود.

کد خبر 4160658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha