پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴

رئیس شورای هیئات مذهبی بهار خبر داد:

آمادگی ۱۴۵ هیئت مذهبی بهار برای اجرای برنامه های هفته وحدت

آمادگی ۱۴۵ هیئت مذهبی بهار برای اجرای برنامه های هفته وحدت

بهار - رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان بهار از آمادگی بیش از ۱۴۵ هیئت مذهبی این شهرستان برای استقبال از برنامه‌های هفته وحدت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قربانی پیش از ظهر یکشنبه در جمع مبلغان از آمادگی بیش از ۱۴۵هیئت مذهبی شهرستان برای اجرای برنامه‌های هفته وحدت خبر داد.

قربانی گفت: با توجه به فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و لزوم توجه ویژه به این امر مهم، هیئات مذهبی شهرستان با همکاری روحانیون و اعضای هیئت نسبت به برگزاری جشن طی هفته وحدت اقدام خواهند کرد.

قربانی اضافه کرد: برنامه های هیئات مذهبی شامل سخنرانی، مدیحه سرایی و مولودیه خوانی، برگزاری مسابقه و برپایی ایستگاه صلواتی است.

صدور مجوز فعالیت ۶۰ هیئت مذهبی در سامانه طوبی

کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان بهار نیز از صدور مجوز فعالیت ۶۰ هیئت مذهبی بر اساس شاخص های سامانه «طوبی» خبر داد.

محمد شهابی گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی به هیئات مذهبی این شهرستان طی چند نوبت بیش از ۱۶۰ هیئت مذهبی نسبت به تکمیل پرونده هیئت خود اقدام کرده اند که تاکنون پرونده ۶۰ هیئت به طور کامل طبق شاخصه های سامانه طوبی تکمیل شده و برای تنها مجوز فعالیت صادر شده است.

وی اضافه کرد: با پیگیریهای به عمل آمده پرونده ۱۰ هیئت دیگر نیز آماده صدور مجوز فعالیت است که در روزهای آتی مجوز فعالیت آنها صادر می‌شود.

کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان بهار همچنین از ثبت تقاضای ۴۸ نفر از مبلغین در سامانه «سجام» به مناسبت هفته وحدت خبر داد.

محمد شهابی گفت: اقامه نماز، پاسخگویی به سئوالات شرعی، مشاوره چهره به چهره، سخنرانی با موضوع هفته وحدت، برگزاری مراسم جشن و سرور از مهمترین برنامه های این مبلغین و مبلغات در هفته وحدت است.

شهابی اضافه کرد: برگزاری گفتمانهای دینی و جلسات پرسش و پاسخ و سرکشی از خانواده های معظم شهدا نیز جزء برنامه های این مبلغین است.

برگزاری دوره تربیت معلم مفاهیم قرآن

کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهار نیز از برگزاری دوره تربیت معلم مفاهیم قرآن در این شهرستان خبر داد.

کاظم صفایی فرد گفت: با توجه به برگزاری دوره های تربیت معلم در رشته های روخوانی و روانخوانی و پیش دبستانی و استقبال خوب فعالان قرآنی شهرستان، با توجه به نیازسنجی به عمل آمده برگزاری دوره تربیت معلم مفاهیم قرآن در سطح شهرهای بهار، لالجین ضروری تشخیص داده شد.

وی گفت: بر همین اساس با هماهنگی عوامل اجرایی در زمینه برگزاری دوره ها اطلاعیه مربوطه تنظیم و در اختیار علاقمندان به فراگیری آموزش های قرآنی قرار گرفت.

کد خبر 4161258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha