پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۷

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:

سهل‌انگاری و غفلت عامل بروز بسیاری از معلولیت‌ها در جامعه است

سهل‌انگاری و غفلت عامل بروز بسیاری از معلولیت‌ها در جامعه است

اراک- نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: سهل انگاری و غفلت عامل بروز بسیاری از معلولیت ها در جامعه است که برای مقابله با این مهم بایستی آموزش همگانی را گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی مقدسی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز جهانی معلولان در اراک اظهار داشت: استان مرکزی دارای جمعیت یک میلیون و ٤٣٠هزار نفری است که از این تعداد ٣٠هزار نفر معلول هستند و از این جامعه آماری ٥٧درصد به سبب حوادث و ٤٣درصد به سبب اختلالات ژنتیکی معلول شده اند.

وی افزود: روز جهانی معلول فرصتی برای یادآوری توانمندی های معلولان است و باید بگوییم اگرچه معلولان محدودیت هایی دارند اما از قدرت ارائه خدمات اجتماعی بالایی برخوردار هستند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چرا باید بر اثر غفلت بخشی از جامعه را دچار مشکل کنیم و برای مقابله با این مسئله باید از مخاطراتی مانند حوادث جاده ای با تشدید مجازات های مربوطه جلوگیری کنیم، باید سطح کیفیت تولید خودروها را افزایش دهیم تا شاهد آثار مخرب این حوادث در زندگی مردم نباشیم.

مقدسی عنوان کرد: در زلزله اخیر استان کرمانشاه معلولان بسیاری برجا مانده، برای مقابله با چنین مسائلی معماران و مهندسان ما باید سازه های مقاوم تری بسازند، پیام روز جهانی معلول تشریفات نیست بلکه یادآور وظایف مدیران و مسئولان مربوطه است تا بر تعداد  آنها افزوده نشود.

وی ابراز داشت: خوشبختانه از سال ٩٥ تاکنون با ترویج فعالیت های غربالگری تعداد معلولان استان مرکزی افزایش نیافته اما این اقدامات کافی نیست و ما باید آموزش همگانی را گسترش دهیم و این اقدامات را از مقاطع ابتدایی تا دانشگاه  آغاز کنیم و ادامه دهیم و تنها بر مانورها متکی نشویم.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان باید به ظرفیت معلولان، اشتغال آنها، اعتبارات لازم و حتی حوزه ورزش آنها توجه ویژه داشته باشند و دولت در راستای انجام رسالت های بهزیستی یاری رسان این حوزه باشد.

مقدسی عنوان کرد: اقدامات غربالگری نباید به فراموشی سپرده شود و مسئولان با جدیت تمام به دنبال افزایش این اقدامات باشند، همچنین شرایط تردد و حضور معلولان در فضای شهری باید تسهیل شود.

کد خبر 4161741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha