محمدرضا بیاناتی در گفتوگو با مهر اظهار داشت: شرکت در ۲ عملیات اطفای حریق و ۶ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.
بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۳۹۵ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۸ مورد منجر به عملیات شده، ۱۲ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۴۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۳۵ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۲ مورد آتش سوزی شامل حریق انباری در شهرک مدنی و حریق درختان در بلوار نجفی بوده است.
بیاناتی افزود: همچنین ۶ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در منزل در میرزاده عشقی، عملیات امداد و نجات در حادثه تصادف خودرو در میدان بعثت، عملیات امداد و نجات در حادثه نشت علمک گاز در کوی محمدیه، عملیات امداد و نجات در حادثه سقوط فرد در چاه در روستای رباط و ۲ مورد رهاسازی اندام بدن از داخل زیورآلات و اشیاء زینتی در محل ایستگاه مرکزی و ایستگاه ۱۲ توسط آتش نشانان به انجام رسید.
رئیس سازمان آتشنشانی همدان گفت: تعداد ۴ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.
نظر شما