به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید حسن عاملی صبح دوشنبه در کنفرانس ملی علمی تخصصی نهج البلاغه تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند معرفی و شناخت امام علی (ع) هستیم.
وی در تشریح افکار و شخصیت امیرالمومنین ادامه داد: امام علی (ع) قدرت روحی و معجزه رسالت پیامبر اکرم است.
نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: شخصیت علی (ع) به حدی والا است که برای شناخت پیامبر می بایست ابتدا امام علی (ع) را شناخت.
عاملی با تاکید به اینکه معرفتی عمیق و الهی و نه آموزه های مدرسه ای در نهج البلاغه دیده می شود، متذکر شد: این اثر به لحاظ استخدام کلمات و مفاهیم بی بدیل است.
وی به ضرورت تغییر مسیر مطالعه و کنفرانس های مرتبط با نهج البلاغه تاکید و اضافه کرد: امروز باید به سمت معرفی جهانی امام علی (ع) گام برداریم.
امام جمعه اردبیل تصریح کرد: علی (ع) متعلق به بشریت است و لازم است اندیشه های وی در سطح جهانی معرفی شود که کنفرانس های ادیان فرصت مطلوبی به این منظور است.
عاملی با تاکید به اینکه قرآن و علی (ع) جدا ناشدنی هستند، متذکر شد: برای معرفی دین و شناخت قرآن می بایست امام علی (ع) را در قدم نخست شناخت.
نماینده ولی فقیه در استان به ضرورت طرح درخواست از مجلس، وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش برای نشر آموزه های نهج البلاغه تاکید کرد و بیان داشت: ضروری است آموزه های نهج البلاغه در کتب درسی گنجانده شود.
نظر شما