پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آذر ۱۳۸۵، ۱۹:۵۸

یک دیپلمات عرب ؛

اتحادیه عرب درخواست برگزاری اجلاس منطقه ای درباره عراق را بررسی می کند

اتحادیه عرب درخواست برگزاری اجلاس منطقه ای درباره عراق را بررسی می کند

یک دیپلمات بلندپایه عرب گفت که کمیته ویژه امور عراق در اتحادیه عرب فردا سه شنبه در قاهره، مسئله دعوت برای برگزاری اجلاس منطقه ای درباره عراق را بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این دیپلمات که خواست نامش فاش نشود؛ افزود: وزیران خارجه 10 کشور عضو کمیته ویژه امور عراق، طرح تماس و ارتباط کشورهای عربی با عراق و کمک به این کشور برای برون رفت از بحران کنونی را بررسی می کنند.

وی گفت: این طرح در بردارنده گام هایی از جمله دعوت برای برگزاری اجلاس منطقه ای با مشارکت کشورهای همسایه عراق و برخی طرف های بین المللی با نفوذ در صحنه عراق برای رایزنی و هماهنگی و نیز ممانعت از مداخله های متضاد در امور داخلی عراق به منظور دور کردن ملت عراق از جنگ داخلی است.

کمیته ویژه امور عراق دربردارنده وزیران خارجه 10 کشور عربی عراق، کویت، عربستان، اردن، سوریه، مصر، بحرین، امارات، سودان، الجزایر و همچنین "عمرو موسی" دبیرکل اتحادیه عرب است.

این اظهارات درحالی بیان شد که جلال طالبانی رئیس جمهور و سید عبدالعزیز حکیم رئیس فراکسیون اکثریت پارلمانی عراق (ائتلاف یکپارچه)  پیشتر مخالف خود را با پیشنهاد کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد درباره برگزاری اجلاس بین المللی درخصوص عراق ابراز داشتند.

هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق نیز دیروز در قاهره تاکید کرد: اگر هدف از برگزاری اجلاس بین المللی درباره عراق بازنگری در روند سیاسی این کشور نباشد، بغداد از آن استقبال می کند، اما اگر هدف از اجلاس، بازگشت فرآیند سیاسی عراق به نقطه صفر باشد، ما آن را نمی پذیریم.

کد خبر 416413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha